22.5.07

ALTERNATIVA 284


Butlletí Setmanal de l´ALTERNATIVA BAIX GAIÀ

Amplieu totes les notícies a través del nostre web!
http://alternativabaixgaia.blogspot.com

-Segurament aquest serà el darrer butlletí electrònic d’abans de les eleccions. Així és que aprofitem per agrair-vos la vostra paciència i ajuda.
-Totes/ts les/els membres de la llista farem d’apoderats el dia 27. Si algú més hi vol participar cal parlar amb el Lluís (alternativabggmail.com). També es pot ajudar al Pepe a fer la paella.
-Els apoderats ens trobarem diumenge a les 8:30h a la Baixada de Sant Antoni.
-Han estat uns dies molt cansats però també molt vibrants i plens de germanor que restaran en la nostra memòria per sempre més.
-Ara cal rematar la feina assistint massivament al darrer acte de campanya previst per divendres a les 19h (Plaça Monges).
-Aquest cap de setmana passat ha estat una mostra de vivesa i joia als diferents municipis on es presenta l’Alternativa. Tothom ha treballat amb moltes ganes i entusiasme. Felictats!

ENDAVANT AMB L’ALTERNATIVA!!

AGENDA
22: 22h Al cafè per a penjar publicitat ABG-TORRE
24: 19h. Míting final de campanya de RODA DE BERÀ al Casino Municipal.
25: Acte de final de campanya a la Torre: CONTE I MÚSICA 19h pl. MONGES
25: 19h fi campanya Marta Alonso Casal Vespella
25: Acte final de campanya ABG-ALTAFULLA al Faristol. Cap a les 21h.
25: L’Auca obre a partir de les 19h, divendres. Dissabte estarà tancada.
26: El blog no emetrà notícies noves. Ho farà a partir del 27 a les 20h.
26: 9h Cal Bofill Neteja popular de la platja dins de la campanya internacional Clean Up The Med.
27: El Pepe cuinarà un arrosset pels membres de l’ABG que estiguin pencant per supervisar les eleccions. A les 12h ja el podreu trobar pel Cafè. A partir de les 20h, seguiment dels resultats electorals de la comarca al Cafè.
27: Eleccions municipals
28: Retirada i reciclatge de tot el material
30: Assemblea oberta per a valorar els resultats.

27: Sortida al Teatre. Teatre Nacional de Catalunya - 4 de la tarda ,passeig de la Sort (parada bus) EL VENTALL DE LADY WINDERMERE. D’Oscar Wilde - Data límit per reserves i pagament : 26/4/07.Joan P - Perruqueria ANNA .
27: CLEAN UP THE MED 27/05/2007 Lloc i hora: Aparcament de la Platja Llarga 10h. Oficina del Projecte de gestió sostenible de la punta de la Móra
28: Recollida del material publicitari
30: Assemblea per valorar els resultats electorals.

Juny
1: Diversos artistes vinculats a GROP exposaran al Pati del Castell i a la Sala Lluís d'Icard entre l'1 i el 23 de juny (18h-21h). La inauguració serà l'1 de juny a les 20h.
9: IV Trobada de les terres del Gaià a la Sínia
10: 9.30 h Parada autobús de Correus Tornada aprox. a les 19 h SORTIDA CULTURAL AL PRIORAT Visitarem les mines de plom de Bellmunt, el celler modernista de Falset amb cata de dos vins, anirem a Escaladei, primer al poble o conreria, on dinarem, i després visitarem La Cartoixa origen del Priorat històric. Finalment pujarem fins a Siurana, on podrem gaudir d’una gran vista panoràmica Centre d’Estudis Sinibald de Mas (CESM)
17: Els Hereus ,amb Amparo Moreno: SORTIDA AL TEATRE DEL NUS.
22: 20.00 h a la Biblioplatja VETLLADA LITERÀRIA Presentació del llibre de David Nel•lo, Geografia de les veus. L’autor, amb ascendents de Torredembarra i que hi passa les vacances des que era petit, ha recollit en aquest llibre moltes vivències, records, expressions i paisatges de la nostre vila. CESM

1 comentari:

Unknown ha dit...

Moltes gràcies masover pel teu missatge. No sóc del baix gaià però considero que esteu fent bona feina. Llàstima dels vostres companys de viatge: els del kubotan. M'agradaven més com a companys els de la CUP. Però en tot cas és qüestió d'opinions.

Deisitjo molta sort a ABG, un exemple de fer política amb dignitat i al costat de la gent del poble.