22.5.07

VOTA I... PARTICIPA!


1000 maneres de participar

A l’ABG de Torredembarra ens hem organitzat per garantir la participació de tothom que ho desitgi en espais de decisió de la nostra candidatura. També un esforç per tal que tota la informació que genera arribi a tothom que ho vulgui. Us animem a participar, si encara no ho esteu fent. Actualment tenim en funcionament els següents mitjans:

Assemblea mensual: Convocatòria més important, que reuneix tota la gent que participa a la candidatura en els diferents àmbits. Té lloc cada segon dimecres de mes, a les 21h, al Cafè L’Auca.

Permanent: Es tracta d’un espai de treball i d’anàlisi. S’elaboren propostes, s’organitzen activitats, etc. La Permanent es reuneix tots els dissabtes (excepte la setmana que fem l’assemblea mensual) pel matí a les 12h.

Reunions sectorials: De manera regular ens reunim amb experts dels diversos àmbits que col·laboren amb nosaltres per assessorar-nos i elaborar solucions, projectes, etc.

Correu setmanal: Des del primer dia de funcionament estem enviant a tothom que ho vol la informació que generem per correu electrònic.

Grup de correu: També disposem d’un grup de correu electrònic per tal de compartir documents i analitzar diversos aspectes.

Correu electrònic: Disposem d’un correu electrònic directe amb el nostre representant a l’Ajuntament (alternativabg@gmail.com).

Blog: Tenim un espai web on periòdicament pengem tota la informació generada per la candidatura (www.alternativabaixgaia.blogspot.com).

TDB: És la nostra publicació en format paper. La distribuïm gratuïtament a través dels comerços.

Actes públics: Regularment organitzem actes públics a la Sala de Reunions del Casal Municipal per donar a conèixer les nostres opinions i el nostre treball.