14.5.07

ALTERNATIVA 280


Butlletí Setmanal de l´ALTERNATIVA BAIX GAIÀ

Amplieu totes les notícies a través del nostre web!
http://alternativabaixgaia.blogspot.com

0.- ENS VEIEM!
12: Para informativa al Pes Hem quedat a les 10:15h al Cafè per recollir el material, a les 10:30h per baixar junts els que som de dalt la Torre. La parada s’obrirà a la tarda també, cap a les 18h.
12: Acte a Baix a Mar 20h al Pes
13: Parada informativa a les Monges i vermut.
13: Actes a Altafulla

1.- CAMPANYA
Gràcies i felicitats a tots per l’inici de campanya. Gràcies especials per als cuiners de la fideuà! Vam enganxar cartells i plafons. Ens vam reunir amb H2O i amb els veïns dels Munts.
Doneu una ullada a l’agenda i participeu als actes de tots els pobles. Endavant amb l’Alternativa! Ahir l’Aquí es va fer ressò del vídeo que han fet des d’Altafulla. El Punt de dijous ens va publicar la carta proposant als 154 candidats a fer-se membres del CMST.

ALTRES HERBES

a) AGENDA

12: Acte a Baix a Mar 20h AL PES
12: "DESCOBREIX LES PAPALLONES DE L'ESPAI NATURAL DE LA PUNTA DE LA MÓRA” Durada: 2,5 h Lloc i hora: Aparcament de la Platja Llarga 10.00 h. Per apuntar-se puntadelamora@depana
12 Maig- 9h Cal Bofill Extracció dels dits de bruixa a l'EIN dels Muntanyans.
13 Maig- 9h Cal Bofill Cens de sargantanes en l'EIN Muntanyans 26 Maig- 9h Cal Bofill Neteja popular de la platja dins de la campanya internacional Clean Up The Med."
13: 10.00 h Aparcament de Cal Bofill Tornada 14.00 h aprox. PASSEJADA
Al jardí botànic de cactus d’Antonio D (soci del Centre) Bonastre CESM
13: Festa els 10 anys de la Sínia
18: 21h. Sopar de campanya electoral a RODA DE BERÀ al restaurant La Coba Per apuntar-se cal escriure a: rodalternativa@gmail.com
18: 19 h, Bar del Casal Municipal TAULA RODONA Amb els partits que es presenten a les eleccions municipals
19: Acte a dalt la Torre Bar del Casal
les eleccions municipals
19: Acte a Vespella 12h
19: Acte a La Pobla 22h
20: Acte a Altafulla
24: 19h. Míting final de campanya de RODA DE BERÀ al Casino Municipal.
25: Acte de final de campanya a la Torre
27: Eleccions municipals
27: Sortida al Teatre. Teatre Nacional de Catalunya - 4 de la tarda ,passeig de la Sort (parada bus) EL VENTALL DE LADY WINDERMERE. D’Oscar Wilde - Data límit per reserves i pagament : 26/4/07.Joan P - Perruqueria ANNA .

Juny
9: IV Trobada de les terres del Gaià a la Sínia
10: 9.30 h Parada autobús de Correus Tornada aprox. a les 19 h SORTIDA CULTURAL AL PRIORAT Visitarem les mines de plom de Bellmunt, el celler modernista de Falset amb cata de dos vins, anirem a Escaladei, primer al poble o conreria, on dinarem, i després visitarem La Cartoixa origen del Priorat històric. Finalment pujarem fins a Siurana, on podrem gaudir d’una gran vista panoràmica Centre d’Estudis Sinibald de Mas (CESM)
17: Els Hereus ,amb Amparo Moreno: SORTIDA AL TEATRE DEL NUS.
22: 20.00 h a la Biblioplatja VETLLADA LITERÀRIA Presentació del llibre de David Nel•lo, Geografia de les veus. L’autor, amb ascendents de Torredembarra i que hi passa les vacances des que era petit, ha recollit en aquest llibre moltes vivències, records, expressions i paisatges de la nostre vila. CESM