7.7.07

ÈXIT DE LA COMARCAL

COMUNICAT DE PREMSA 8/7/2007

Dissabte es va crear l’ASSEMBLEA COMARCAL DEL BAIX GAIÀ

Aquest és el nom decidit per englobar la coordinació de les 6 candidatures de l’Alternativa Baix Gaià (ABG-EPM), Iniciativa Rierenca (IR-EPM) i ICV-EUiA de Creixell i El Catllar.

El seu objectiu és coordinar les tasques de les 9 candidatures per tal de treballar problemàtiques i propostes que afectin al conjunt del Baix Gaià.

La coordinació es farà a través de dues assemblees anuals així com a través d’una comissió e representants de cada candidatura que es reuniran un cop al mes.

L’Assemblea es va realitzar dissabte 7 de juliol al Casal La Violeta d’Altafulla per dos motius. En primer lloc perquè Altafulla ha estat el primer municipi del Baix Gaià on hem aconseguit una alcaldia i, en segon lloc, perquè el Casal La Violeta és un espai emblemàtic ja que era l’antic centre republicà.

D’altra banda, l’ASSEMBLEA, que va comptar amb la presència d’unes 50 persones, també va servir per a fer balanç dels resultats electorals i de la situació de cada candidatura. Totes elles aposten per un treball regular i constant al llarg dels propers 4 anys.

La segona ASSEMBLEA anual es farà a finals d’octubre a La Riera de Gaià.

Us fem arribar un parell d’imatges per si les podeu aprofitar.

http://alternativabaixgaia.blogspot.com/
http://abg.cat/
http://abgrenau.blogspot.com/
http://francescmercade.blogspot.com/
http://abgvespella.blogspot.com/
http://abgpoblamontornes.blogspot.com/
http://lluissunye.blogspot.com/