23.10.07

DIVENDRES, SOPAR


COMUNICAT DE PREMSA 23-X-2007
DIVENDRES S’INICIA els “SOPARS AMB L’ALTERNATIVA”

L'Alternativa Baix Gaià de Torredembarra, organització política local amb representació a l'Ajuntament de Torredembarra, proposa una nova forma de fer política, molt d'acord amb el tarannà de l'ABG. Aquesta vegada parlarem del canvi climàtic mentre sopem. El divendres 26 d'octubre de 2007 encetem els "Sopars amb l'Alternativa", el tema a tractar en aquesta primera edició serà: "Veritats i mentides del discurs d’Al Gore". El ponent serà el Dr. Esteve Corbera (Barcelona, 1976).

Corbera és Doctor en Estudis pel Desenvolupament per la Universitat d'East Anglia al Regne Unit i llicenciat en Ciències Ambientals per l'UAB. és investigador del Tyndall Centre for Climate Change Research del Regne Unit, on desenvolupa estudis relacionats amb la Convenció Marc pel Canvi Climàtic, el Protocol de Kyoto i el Mecanisme de Desenvolupament Net, i membre del Grup d'Experts en Canvi Climàtic de Catalunya (GECCC). Ha publicat articles en diverses revistes científiques, llibres i altres mitjans de divulgació escrita. També ha estat professor assistent per a la llicenciatura i el Màster en Medi Ambient i Desenvolupament a la Universitat d'East Anglia. Actualment, analitza els reptes i les oportunitats de l'expansió d'energies renovables a Kènia i Sud-àfrica i coordina un projecte sobre mercats de serveis ambientals a Mèxic. És coautor d'un estudi en elaboració sobre el Metabolisme Energètic de Catalunya.

La trobada serà al restaurant “El Esmero” de Torredembarra a 2/4 de 9 del vespre. Les places són limitades i el cobert és a trenta euros. La proposta és oberta a tothom, com qualsevol altre acte de l'ABG. Per a reservar plaça cal trametre un email a: alternativabg@gmail.com