21.10.07

COMUNICAT DE PREMSA


COMUNICAT DE PREMSA 21-X-2007

L’ACBG DEMANA EL CABAL ECOLÒGIC I EL PARC NATURAL DE LES TERRES DEL GAIÀ

Dissabte 20 d’octubre va tenir lloc la segona Assemblea Comarcal del Baix Gaià (ACBG) que coordina a nou candidatures municipalistes: les 6 ABG (Altafulla, Renau, Roda de Berà, Vespella, La Pobla de Montornès i Torredembarra), Iniciativa Rierenca i ICV-EUiA de Creixell i del Catllar.

Entre els acords que es van prendre cal destacar els següents:
-L’ACBG fa una crida a seguir el camí iniciat a favor de cercar una solució pel riu Gaià que respecti els drets dels regants.
-L’ACBG s’adhereix a la proposta de desenvolupar una Parc Natural de les Terres del Gaià com a eina de gestió sostenible del territori.
-L’ACBG estudiarà el Pla Territorial de cara a realitzar les al·legacions pertinents i cercarà el màxim de consens entre les diferents administracions i entitats.
-L’ACBG es reunirà almenys en assemblea popular i oberta almenys un cop a l’any. La Comissió de Treball es trobarà com a mínim un cop al trimestre i es crearan grups de treball específic per elaborar propostes sectorials. Tota la informació que generi l’ACBG es redistribuirà de manera horitzontal entre tots els seus membres.
-El portaveu de l’Assemblea és Robert A, el coordinador Jordi S i la secretària la Montse G.