29.4.06

ALTERNATIVA 203

Butlletí Setmanal de l´ALTERNATIVA BAIX GAIÀ

0) COSULTA POPULAR
Manquen minuts per començar la consulta. Ahir vam arribar a contar 100 vots per correu. L’ambient és bo. La primera victòria ha estat la resposta popular contra la por: veient els nombrosos comerços que s’han atrevit a penjar els nostres cartells i veient les desenes d’adhesions. Gràcies a tothom. Avui serà un dia de festa per la participació però també una demostració de què els veïns d’aquest poble n’estan tips d’aquest model urbanístic que els 7 partits en bloc defensen.

Que gaudiu d’aquest dia i que vagi tot bé. Ens retrobem al capvespre al cafè de dalt per a celebrar-ho. Un record especial per als que esteu malalts, operats (Pep S.) o impedits per gaudir d’aquesta diada de dignitat.

p.d. A partir d’ara centralitzem el vot per correu al telf. 696363328 i al mail alternativabg@gmail.com. El procés per correu es tancarà uns minuts abans de les 21h. Per votar cal enviar el nom, DNI i el sentit del vot.

1) http://alternativabaixgaia.blogspot.com/ www.altafullalternativa.org www.viaverdabaixgaia.blogspot.com http://alternativabg.blocat.com

2) Diari de Tarragona: “L’ABG convoca una consulta popular per canalitzar el rebuig al pla parcial dels Muntanyans II
Ò.M.. Torredembarra
L’Alternativa Baix Gaià (ABG) de Torredembarra ha organitzat per dissabte una consulta popular simbòlica, no vinculant però que busca noves vies de pressió a l’administració, per canalitzar el rebuig dels veïns al projecte d’urbanització del pla parcial Muntanyans II, al qual ja ha donat llum verd el Departament de Política Territorial de la Generalitat.
La formació fa també una crida als ciutadans a col•laborar en la constitució de les meses i en la difusió de la convocatòria. Les possibilitats de pronunciar-se que s’ofereixen als votants, que només han de tenir més de 16 anys, es basen a dir «sí» o «no» a la protecció dels terrenys afectats pel pla parcial. Es podrà votar de 10 a 2 i de 5 a 9 a les places V. Ivern de Baix a Mar, del Castell, de la Font i Mossèn Joaquim Boronat. Abans de la jornada de dissabte, demà es farà un acte públic al casal per informar del projecte dels Muntanyans.”