9.8.06

ALTERNATIVA 225


Butlletí Setmanal de l´ALTERNATIVA BAIX GAIÀ

1.- http://alternativabaixgaia.blogspot.com/
http://www.viaverdabaixgaia.blogspot.com/

2.- I Fòrum Independentista del Baix Gaià
Ordre del dia: 1) Balanç de la lluita independentista a la comarca en els darrers deu anys 2) Suport a les candidatures unitàries de l’ABG al Baix Gaià. 23 DE SETEMBRE DE 2006 PEL MATÍ

3.- 10 de setembre, botifarrada o soparet. Esperem a veure que decideix l’assemblea de joves i ho lliguem.

4.- AGENDA
-Tots els dilluns visites guiades pel nucli antic de la torre.
-Tots els dimecres visites als muntanyans
Expo Jordi Morera a la Fonda
11: Bibliocontes 19h
8-12: V Mostra de Circ del Baix Gaià
12: Concert de regae a la platja (Grup de joves+Regidoria Joventut)
13: Recolecta de la lliga contra el Càncer a la Torre
15: Sardanes 20h

5.- Dissabte 12, a les 11h a la Pl. Del Castell i a les 12h a Muntanyans II, acció simbòlica contra muntanyans II.. Calen voluntaris, etc. Possiblement aprofitem l’acció per a convocar una gran manifestació de cara al 26 d’agost (data a confirmar). De totes maneres, passada l’acció quedem dimecres 16 a les 20h a l’Auca per reunir-nos. I dijous 10 a l’Auca pintarem la pancarta.

6.- Hem fet arribar a l’equip de govern tres reivindicacions que ens han fet arribar alguns veïns:

1) La dutxa pels peus que hi havia al final del carrer Viló ja no hi és. Hi ha la sortida de l'aigua però no la dutxa. Llavors la gent es renta els peus en una font que hi ha a les oliveres del carrer i s'embussa. Cal que la dutxa de peus torni a funcionar.

2) Entre el carrer Dues Parets i el Super Plus no hi ha vorera i la gent ha de passar pel carril de desacceleració dels cotxes que surten de l'antiga N-340. Cal una vorera on ara hi ha un petit aparcament del Tròpic.

3) A la sortida DEl bloc de pisos que ha fet segalà han destrossat la vorera i tapien el pas de la gent posant valles. La gent ha de vorejar les valles per l'antiga N-340.

16.- PARTIT DE FESTA MAJOR ENTRE L’AUCA I EL BALL DE DIABLES. Dissabte 26 d’agost. A les 10h al bar la Baixada i a les 11h a l’UDT.

17.- Medi ambient (Generalitat) ens ha concedit una ajuda per a pagar el servei de recollida de cartró que ja fem a les empreses.

18.- Joventut (Generalitat) ens ha concedit una ajuda per a pagar les activitats d’estiu.

ALTRES HERBES

1) Desembocadura del Gaià i platja de Tamarit: www.siniadelgaia.com/gaia

2) Assemblea de Joves del Baix Gaià: ajbaixgaia@gmail.com

3) “Les Festes de Santa Rosalia celebren els deu anys del ball de bastons
EL PUNT. Torredembarra. El desè aniversari del ball de bastons de Torredembarra serà un dels protagonistes del programa de les Festes de Santa Rosalia, que enguany se celebraran del 26 d'agost al 4 de setembre. Entre els actes commemoratius previstos, s'inclourà una cercavila, el dissabte 26, en què participaran dotze colles bastoneres, entre les quals hi haurà el grup folklòric anglès The Gloucestershire Morris Men. A més, el dia següent es farà una actuació conjunta i un concert del grup de música tradicional Txala. La festa major de Torredembarra arrencarà el mateix dia 26 amb el pregó, que aquest any anirà a càrrec de Lluís Solsona, funcionari públic que fa un any va publicar el llibre La festa major de Torredembarra (1849-1950) segons la premsa. Dins del programa destaquen també les actuacions musicals de Melendi i Lluís Llach.”

4) “Benvolgudes i benvolguts, Faig arribar aquest correu per si esteu interessades en l’organització d'actes del Correllengua als vostres pobles. Aquí al Baix Gaià el pas de la flama està previst pel 29 -30 de Setembre i 1 d'Octubre. En el dossier hi ha tota la informació necessària de la part organitzativa de la campanya, hi trobareu la síntesis dels actes nacionals proposats des de la CAL nacional per enguany, les dates i estructura de la flama en el seu pas per cada comarca i un llistat d’allò que us oferim a través del portal web www.CAL.cat , entre altres coses. Ja us podeu començar a registrar al web com a responsables d’organització i comunicació dels vostres pobles (dos persones per poble), un cop registrats gaudireu de tots els recursos que s’ofereixen per la campanya i del dossier actualitzat. Hi ha moltíssims recursos per organitzar actes de tot tipus. Ja direu quelcom si us decidiu a organitzar algun acte per mirar de coordinar-nos i fer un cartell unitari per tot el Baix Gaià. Àlex”