17.6.05

ALTERNATIVA 137

1) ACTE PÚBLIC DE L´ABG
Dijous 16 de juny a les 20h a la Sala de Reunions del Casal Municipal vam fer l´acte sobre Muntanyans II i va anar molt bé.
La convocatòria va aparèixer a l´agenda de www.pobleviu.org

2) JORNADA D´URBANISME
Dissabte, dia 18, farem la jornada d´urbanisme amb tècnics de l´UPC. Serà a Cal Bofill. Al ser una jornada de formació és oberta a la gent de les alternatives, de candidatures cosines de la comarca, i simpatitzants. Serà a les 10h (deu) i acabarà a la 13h. NO HI HA DINAR POSTERIOR. Després anirem a fer el vermut.

3) El dia 29 hi ha assemblea de regidors d´ICV i EPM. Un dels dos temes que es tractaran serà el de Muntanyans II. A les 20 hores, al local de Tarragona.

4) El web gratuït que vam fer a les darreres eleccions està desfassat. Convidndria que el tanquéssim o que esborréssim els missatges d´un plasta que signa amb el nom de José Ortega y Gasset que ens penja articles de José Maria Gil Robles a l´apartat del fòrum. Va en serio. Crec que és el Pau A. qui té la contrasenya.

5) ERC-ABG de La Riera de Gaià han redactat al.legacions al pla general. Es poden entragar-ne més fins dilluns. Informeu-vos a: riusjordi@hotmail.com

6) 29 de juny (Sant Pere) ASSEMBLEA MENSUAL DE L´ALTERNATIVA BAIX GAIÀ

ALTRES HERBES:
1) Sortides als muntanyans des de Cal Bofill a les 9h: 3 de juliol (invertebrats terrestres). Benvolgut/da,
2) “La Regidoria d’Urbanisme d’aquest Ajuntament ha posat en marxa la redacció del Pla de Vialitat de Torredembarra amb l’objectiu de comptar amb una eina que ordeni la mobilitat del municipi tenint en compte, entre d’altres, criteris de sostenibilitat. El nostre poble es troba immers en un important desenvolupament urbanístic i creixement econòmic, tant d’àmbit municipal com supramunicipal, que fa necessari que siguem capaços de dur a terme una bona planificació en qüestions tan cabdals com les connexions viàries entre els diferents nuclis poblacionals i el centre urbà, les illes de vianants, la ubicació d’aparcaments, les amplades dels vials, els carrils bici, el transport urbà, etc.
El disseny d’aquesta planificació viària és un projecte decisiu per al present i el futur de Torredembarra i l’Ajuntament vol impulsar la participació ciutadana perquè aporteu suggeriments en l’establiment de les principals directrius. És per aquest motiu que em complau convidar-vos a l’acte de presentació de l’Anàlisi i diagnosi del Pla de Vialitat, que es durà a terme el pròxim 22 de juny, a les 20 h, al Pati del Castell.”
3) El Jordi R. Morera té quadres a Ca La Padrina (Plaça de La Vila), a la cafeteria que hi ha al costat del restaurant Les Palmeres (Platja) i properament inaugura expo en un poble que no recordo quin era. El proper dia us ho dic. Val la pena: temes molt torrencs, encara que no ho sembli, i materials reutilitzats.