31.10.04

ALTERNATIVA 96

BONA CASTANYADA A TOTHOM!

1) Escola de tardor dels Verds: 27 i 28 de novembre al pati de l´aj. De Torredembarra. Coorganitza: abg.

2) El passat dimecres l´assemblea de l´abg va decidir incorporar-se al nou equip de govern. Les regidories que tindrem seran la de joventut i la de medi ambient. El procés de negociació ha estat una mica llarg però ha comportat l´acceptació de diversos compromisos molt importants que afecten a d´altres regidories (projectes a curt i mitjà termini, no a l´augment d´impostos, etc). També hem aconseguit aclarir el funcionament intern de l´equip de govern, de cara a que els partits no vagin per lliure i cadascú faci el que vulgui, i les funcions de cada regidoria. Per tant encetem una etapa engrescadora però a l´hora difícil. Serà complicat pel dèficit deixat per l´anterior equip de govern, per la poca representació que tenim a l´ajuntament (us sol regidor), etc. Però és l´hora de posar a la pràctica i de seguir elaborant el nostre propi projecte amb la participació de tota l´assemblea i l´equip de col.aboradors. Esperem el suport de tothom aportant idees i treballant de manera regular.

3) Cal refundar el web. El Francesc està fent proves http://alternativabaixgaia.blogspot.com/

4) La Permanent de l´ABG: Ens veiem el divendres 5 de novembre de 22h a 23h a casa del Jordi.

5) Crida a la participació: En aquests moments cal donar a conèixer més que mai l´activitat de la nostra entitat. A l´hora cal refermar aquest debat i aquestes aportacions que fem entre totes/s. Un mitjà ràpid i barat és el correu electrònic. Així que avui us proposem una feina que us demanarà uns 30 segons de dedicació: fer arribar un correu d´alguna persona interessada en rebre aquest correu setmanal. Penseu en la família, amics, companys, etc. La informació i la participació és un dret i l´hem de fer possible a tots els nivells. Mans a la feina!

6) DIMECRES 24 de novembre A LES 22H ASSEMBLEA OBERTA AL CAFÈ L´AUCA.

ALTRES HERBES:

1) TXALA PARTICIPA EN LA GRABACIÓ DE LA BANDA SONORA DE LA PELÍCULA "LOBO"
Si voleu més informació de la película podeu entrar en aquesta adreça
http://www.comohacercine.com/articulo.php?id_art=818&id_cat=3

2) 17 è Sopar - Tertúlia
Benvolguts contertulianos/anes:
Després de l´estiu tornem a iniciar un nou cicle de sopars-tertúlia a la Fonda Riera. Per començar-lo us proposem el següent sopar que inagura la temporada 2004-2005.
Parlarem del "Cabal ecològic del riu Gaià: quan i quant" a càrrec de Narcís Carulla, hidrogeòleg altafullenc.
En Narcís coneix bé el problema del Gaià. Ens posarà al dia sobre el riu i a més ens explicarà sobre la viabilitat d´un cabal de manteniment al riu Gaià. El mateix riu, ha sigut moltes vegades motiu d´estudi d´en Narcís.
Ara últimament la Generalitat -un cop finalitzats els estudis sobre conques i cabals fets per l´Agència Catalana de l´Aigua- ha donat llum verda per què aquests rius sense cabal el recuperin. El mateix riu Gaià ha estat agafat i mostrat per l´Administració com un exemple de riu sense cabal com molts d´altres rius secs de Catalunya que l´han de recuperar.
Esperem tots que sigui ben aviat!
Si voleu més informació i participar en aquest debat...ja ho sabeu!
El dia del sopar és el Dissabte 6 de Novembre a les 21:15h. a la Fonda Riera.
El preu: 15 €
El Menú:
1. Gratinat de bacallà.
2. LLangonissa amb fesols fregits i enciam en romesco.
3. Taronja amanida amb licor.
Vi, pa, aigua i café.
Per fer les reserves heu de trucar als telèfons:
977. 65.50.57 (matins)
977. 65.51.18 (vespres)
Com diem per aquestes terres...
Salut i Gaià

3) Trobada Antiglobalització a Londres
http://www.grups.pangea.org/mailman/listinfo/llistaxmg