26.10.04

Alternativa 95

BONA CASTANYADA A TOTHOM!

1) Escola de tardor dels Verds: 27 i 28 de novembre al pati de l´aj. De Torredembarra. Coorganitza: abg. El Cesc envia un plànol de la Torre que hi ha a internet. El podríem enviar per correu electrònic als participants de l´Escola de Tardor: http://www.callejeando.com/Pueblos/pueblo43_13.htm

2) Amics i amigues, son dies de fort debat, el fet es que tots els membres del col.lectiu estan contribuïnt a un debat d'interes que no tant sols ens servirà per pendre la decisió més inmediata que és entrar, o no, a l'equip de govern, si no que ens serà útil per les eleccions del 2007.
El cas és que porto 4 dies de negociacions i contactes amb el PSC per poder disposar d'informació necessària per poder crear un criteri a l'hora de dicidir-nos. He de dir que hi ha moltes coincidències en temes de projectes de curt termini, com el poliesportiu, les zones verdes, equipaments pels joves, modificació i resituació del personal, polítiques mediambientals, modificació dels acords amb l'UDT, estació RENFE, skate park, etc... Avui a la tarda tinc reunió amb l'alcalde per tractar el tema de les ordenances fiscals, de moment sabem que l'IBI el volen rebaixar, després de les espectaculars pujades que ha sofert en els darrers anys.
A part del punt de vista de negociacions, he de manifestar que la pressió al carrer es molt forta alhora de decidir-nos, la ciutadania ens valora positivament els dubtes que tenim alhora de pactar, però tambè ens demana que no siguem eterns. A nivel personal puc donar fe que els regidors, sobre tot els socialistes, penquen a tope per posar ordre a l'administració, i que en tot moment m'informen de les decisions que estant prenent.
En definitiva avui sóc favorable a entrar en el govern, sospesant l'opinió majoritaria dels membres de l'ABG a favor d'entrar al govern i a més sóc de l'opinió que fent una gestió coherent amb nosaltres mateixos podrem demostrar que no tant sols sabem cridar i montar "manis" si no que a més podem, i sabem, gestionar.
Crec que entrar al govern és un risc, també ho va ser presentar la candidatura el 2003, però entenc que estar al govern ens pot permetre demostrar que l'ABG és una organització sólida i amb capacitat de treball, a més entenc que amb una mica d'esforç podrem fer una millor tasca que la realitzada fins ara amb les arees de Medi Ambient i Joventut.
Respecte a l'organització interna no veig gaires inconvenients, entenc que l'instrument fonamental, bàsic i que ens diferència de la resta d'organitzacions, l'ASSEMBLEA, cal seguir-la mimant com hem fet fins ara. Ha de continuar sent l'epicentre del nostre funcionament i punt imprescindible de decisions polítiques, i el nou apartat d'organització la PERMANENT, ha de ser l'espai de treball setmanal per fer el seguiment de les decisions polítiques en les arees de govern que ens pertoquin, Medi Ambient i Joventut.
Són opinions personals, sense que hagin d'influir en el pensament dels membres del col.lectiu, però insiteixo, demà dimecres crec que hem de concretar el nostre posicionament.
Una abraçada!
Lluís Suñé
3) Cal refundar el web. El Francesc està fent proves http://alternativabaixgaia.blogspot.com/

4) La Permanent de l´ABG: aquest divendres (26-10-04) no hi haurà permanent en motiu del Gaià Folk. Si tot va bé ens veiem el divendres 5 de novembre de 22h a 23h.

5) Crida a la participació: En aquests moments cal donar a conèixer més que mai l´activitat de la nostra entitat. A l´hora cal refermar aquest debat i aquestes aportacions que fem entre totes/s. Un mitjà ràpid i barat és el correu electrònic. Així que avui us proposem una feina que us demanarà uns 30 segons de dedicació: fer arribar un correu d´alguna persona interessada en rebre aquest correu setmanal. Penseu en la família, amics, companys, etc. La informació i la participació és un dret i l´hem de fer possible a tots els nivells. Si tots 97 complim la setmana que ve aquest correu el rebran vora 200 torrenques/cs (a part de les reenviades que pogueu fer). Mans a la feina!

6) DIMECRES 27 D´OCTUBRE A LES 22H ASSEMBLEA OBERTA AL CAFÈ L´AUCA.

ALTRES HERBES:

1) TROBADA D´ENTITATS DEL BAIX GAIÀ, CONCURS DE VERSOTS I ALTRES: www.gaiafolk.com AQUEST CAP DE SETMANA!!!

2) www.dimweb.net/tres

3) wwww.racocatala.com/eltimbal
4) CONVOCATÒRIA TROBADA COMISSIÓ D'ESTATUTS INTERNS DE LA CUP. DIA: 30.10.2004 (DISSABTE) HORA: 11:00 h.
LLOC: CASAL POPULAR LA TURBA Carrer Nou, 12
VALLS (l'Alt Camp) Aquest casal és al centrre del poble, al barri vell, prop de la plaça del Pati. Per a no fer una comissió massa nombrosa de membres, la qual cosa seria inoperatiu, i tal com es va decidir en la darrera Trobada Nacional a Mataró, els membres d'aquesta comissió hauran de ser un màxim de dos representants per cada Assemblea Comarcal o Intercomarcal. Us adjuntem en document annex una proposta d'Estatuts per a què cada CUP hi faci esmenes i propostes, les quals hauran d'aportar els representants comarcals o intercomarcals. Aquesta proposta que us adjuntem és una base que ens podrà ajudar a concretar i a aprofitar el temps tot evitant-ne les divagacions.
Per més informació: jllobellm@telefonica.net
Candidatura d'Unitat Popular
cup@llibertat.com www.llibertat.com/cup