2.6.07

ALTERNATIVA 286




Butlletí Setmanal de l´ALTERNATIVA BAIX GAIÀ


--- GRÀCIES!
“FELICITATS per els resultats!! tot i que jo no pugui servotantvostra per motius geogràfics!! però sentimentalment sempre seré torrenca!!”
M.

“Enhorabona!”
Ll.

“felicitats de nou i, quan ens reunim les candidatures de tot el Baix Gaià per organitzar la situació? Salut i força. Per un Gaià + verd + digne”
R.

“Moltes gràcies a tots vosaltres i especialment a Diana A, per la vostra lluita i vocació transformadora. Endavant
??
--- RESULTATS

La premsa comarcal s’ha fet ressò del nostre caràcter assembleari i delprocésparticipatiude debat iniciat amb l’assemblea de dimecres 30 de maig.
Roda: 62 vots (0 reg.) 2,51%
Renau: 23 vots (0 reg.)
Vespella: 28 (0 reg.) 10,41%
Torre: 492 (2 reg.) 8,97%
Altafulla: 431 (3 reg.) 20,97%
Pobla: 60 (0 regidors) 4,73%

--- DEIXALLERIA
A finals de 2007 es previstes les obres d’ampliació.

--- PAVELLÓ
Per a utilitzar les pistes del pavelló us podeu adreçar a esportajtorredembarra.org

--- ABG-POBLA
“JA HA PASSAT EL 27 DE MAIG

El 27 de maig ja és història. Amb els resultats a la ma, AMPM amb 5 regidors, CIU amb 4, ERC amb 1 i FIC també 1. Nosaltres per poc ens hem quedat fora d’aquest consistori. No ha pogut ser però seguirem.
Tota la campanya ha estat clarament una aposta molt forta per part de AMPM per fer sortir de l’alcaldia a en Joan Borràs, això ha provocat que molts descontents amb la gestió de CIU hagin decantat el seu vot útil cap AMPM, malgrat la seva simpatia cap a altres formacions, com l’efecte Ballesteros a Tarragona.
Afortunadament no hi ha majoria absoluta de cap partit, per tant s’haurà de pactar. Curiosament, els partits menys votats seran els que decidiran l’alcaldia. Tot fa preveure que el nou alcalde serà Josep Maria Santamaría, al qual felicitem des de aquí, però haurà de fer un bon govern, per que sempre existirà el perill que ERC i FIC, decideixin donar suport a CIU, en política mai es sap...
Els resultats de ALTERNATIVA BAIX GAIA allà on ja coneixen la nostra manera de treballar ha estat molt bona, a Altafulla negociant l’alcaldia com a força més votada, a Torredembarra hem doblat i tenim 2 regidors. On ens presentaven per primera vegada no hi hagut tanta sort. Nosaltres pensem que és perquè encara no hem demostrat la nostra vàlua. Però la feina d’ ABG a la Pobla no ha acabat, tot el contrari acaba de començar.
Des d’aquí vull donar les gràcies a tots aquells que han confiat en nosaltres en aquestes eleccions i els convidem a posar-se en contacte amb nosaltres per continuar treballant, per defensar el territori, per treballar conjuntament amb tots els pobles de la conca del Gaià i per a reclamar el nostre dret a un Ajuntament honest amb participació i transparència.
Us esperem!.

Montse G.”

--- AIGUA

“Notícia del punt, al Diari també hi és: http://www.vilaweb.cat/www/elpunt/noticia?p_idcmp=2422567 salut “

--- II ASSEMBLEA

Hem penjat al blog un cartell per anunciar la propera assemblea.

--- CONVERGÈNCIA

El Mònic, la publicació que edita la presidenta de Convergència de Torredembarra, ha inclòs en el seu darrer número un article insultant a un dels dos regidors de l’Alternativa. Per cert, l’article està mal redactat i ple de faltes.

--- ARA TU!
“Dilluns passat la gent de l'ABG vam iniciar un procés de consulta cap a la ciutadania per poder marcar els criteris de les possibles negociacions amb la resta de partits polítics. Es tracta d’un procés que gestiona la Comissió Electoral de l'ABG. Dins d'aquest procés s'estan fent consultes a ciutadans que, de manera oberta, ens havien recolzat electoralment. Ahir dimecres es va fer una Assemblea Oberta on es van poder recollir propostes, la majoria d'elles per tenir en compte alhora de redactar el document final. Un document que tindrà punts irrenunciables i punts negociables.
Aquest procés podria culminar el proper dimecres, 6 de juny, a la 2ª Assemblea Oberta, on s'exposaran els punts aportats al llarg d'aquests dies.
L'ambient que es respira dins de l'ABG es de tranquil•litat. Sabem que el temps no corre a favor nostre i que hi ha formacions polítiques que ja estan treballant per obtenir una majoria de govern. Però creiem que el procés que estem portant a terme és el correcte i és el que més s'ajusta a la nostra manera de treballar. Nosaltres entenem que un pacte de govern no és una majoria de regidors, sinó que ha de ser un document que marqui les pautes de treball dels propers anys. Us convido a la propera Assemblea Oberta”

Lluís

--- PACTES

http://www.vilaweb.cat/www/elpunt/noticia?p_idcmp=2425840

--- BANDERA BLAVA PER A TORREDEMBARRA

--- ALTRES HERBES

1.- AGENDA

2: Ball al Casal

2: “Amb motiu de la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient les entitats ambientals: L’Associació Mediambiental la Sínia ( http://www.siniadelgaia.com/ ) i DEPANA Tarragona ( www.depana.org/puntadelamora ) us animem a què participeu en l'activititat naturalista programada pel proper dissabte dia 2 de juny. L'activitat es durà a terme als hàbitats propers a la Cala Jovera (Altafulla), on durem a terme tasques de neteja forestal i d'instal•lació de menjadores per a aus. 10:30h Tamarit”

2: 19h Sala Gran del Casal presentació del llibre “Projecte literari per un món millor” Reg. D’Ensenyament, col•labora Patronat Cultura i Reg. Joventut.

8: Txala al Metropol.

9: IV Trobada de les terres del Gaià a la Sínia

10: Espremulls a la processó de corpus

10: 9.30 h Parada autobús de Correus Tornada aprox. a les 19 h SORTIDA CULTURAL AL PRIORAT Visitarem les mines de plom de Bellmunt, el celler modernista de Falset amb cata de dos vins, anirem a Escaladei, primer al poble o conreria, on dinarem, i després visitarem La Cartoixa origen del Priorat històric. Finalment pujarem fins a Siurana, on podrem gaudir d’una gran vista panoràmica Centre d’Estudis Sinibald de Mas (CESM)

17: Els Hereus ,amb Amparo Moreno: SORTIDA AL TEATRE DEL NUS.
Presentació del llibre “Tertúlia i cuina a Torredembarra” de N. Gómez. 20:15h Biblioplatja

22-24: Festa major de Baix a Mar la nostre vila. CESM

22: 20h a la Biblioplatja VETLLADA LITERÀRIA Presentació del llibre de David Nel•lo, Geografia de les veus. L’autor, amb ascendents de Torredembarra i que hi passa les vacances des que era petit, ha recollit en aquest llibre moltes vivències, records, expressions i paisatges de