4.3.07

RETALLS DE PREMSA


Avui el Diari de Tarragona publica a la Tribuna l'article de l'Enric que teniu penjat en aquest blog, més avall. També un article molt interessant del Carles contestant els arguments de Política Territorial sobre Muntanyans II recentment publicats a la premsa. El Diari inclou la notícia de la marxa de Vespella. El Punt explica que la Deixalleria de Torredembarra és la que ha recollit més residus durant tot l'any passat al Tarragonès. En total hi ha hagut 24000 entrades que han dipositat 2500 tones de residus. Aquest any la deixalleria s'ampliarà amb una inversió de 400000 euros.

D'altra banda, avui hem pogut veure una enganxina de la Platja Llarga a la peixateria de la Plaça de la Vila. I també cal dir que divendres una colla de l'Alternativa va penjar els cartells de Vespella per Torredembarra que ens va baixar el Pere.
La imatge correspon a Cal Noi. Era la darrera casa de pescadors que quedava al Barri. En el seu lloc s'hi va fer un bloc de pisos amb moltes irregularitats. El cas va acabar al jutjats i, fins i tot, hi va haver una persecució policial pel poble per intentar entregar una notificació per aturar les obres. Mai diríeu qui va ser la promotora del bloc de pisos...