16.3.07

ALTERNATIVA 271


Butlletí Setmanal de l´ALTERNATIVA BAIX GAIÀ

Amplieu totes les notícies a través del nostre web!

0.- ENS VEIEM!
17: TROBADA A RENAU (Els de la Torre hem quedat a les 9:30h a la Pl Castell)
20: Comissió Electoral 21h
23: PRESENTACIÓ DE LA CANDIDATURA 20:30h

1.- WEB
http://alternativabaixgaia.blogspot.com/

2.- MUNTANYANS II
Dimecres vam estar a Madrid i diumenge a Muntanyans II.
“L’acord assolit de la reunió: El Ministerio de Medio Ambient farà un estudi d’impacte ambiental per poder avaluar els efectes que podria produir el desenvolupament dels 550 habitatges al voltant del PEIN Muntanyans II. Des de Costes diuen que el Pla Parcial Muntanyans II no està en espai marítimo-terrestre i que, per tant, no hi poden intervenir. Però que si que poden intervenir fent l’estudi d’impacte ambiental. En el cas que l’estudi confirmi que el Pla Parcial Muntanyans II pot afectar a la supervivència del PEIN Muntanyans, Costes podria intervenir demanant l’implicació de l’Ajuntament i del Govern Català per tal de trobar sol•lucions que evitin el pla parcial. Aquest estudi es farà malgrat que quan es va qualificar Muntanyans II de zona urbanitzable l’any 1989, any que encara no existia el PEIN Muntanyans II, no era obligatori fer l’estudi d’impacte ambiental. Tenint en compte que tots sabem que es una zona inundable i que també tots sabem que edificar serà tancar l’únic conector biològic del PEIN, Costes assumeix el paper de ser l’administració racional en aquest afer, i farà l’estudi. La setmana que ve Costes es posarà en contacte amb el Govern Català i l’Ajuntament, per comunicar que faran l’estudi d’impacte ambiental.”

3.- TROBADA D’ABGs
Dissabte 17 a les 10h començarà la trobada de les 6 candidatures de l’ABG. Serà al Casal de Renau. Hi assistiran 5 representants de cada poble.

ALTRES HERBES

AGENDA

Març

17: Trobada d’ABGs
17, 18 i 31: ACTES PRO FUNDACIÓ VICENT FERRER.
18: Sortida al Teatre. TEATRE NACIONAL DE CATALUNYA DON GIL DE LAS CALZAS VERDES de Tirso de Molina Compañía Nacional de Teatro
Clásico.
18: Sardanes a la plaça de les monges
24: Concert d’orgue a l’església
25: Espectacle infantil al casal
25: Jornada portes obertes a l’IES Ramon de la Torre

Abril

14/15: Cap de setmana republicà
21:a les 10 de la nit. Pati del castell Lectura dramatitzada “IMATGES DEL BAIX GAIÀ”, sobre textos de Ferran de Querol. A càrrec de: Grup d’Aficionats a l’Art.
Organitza: El NUS ESCÈNIC

2.- EL BLOC DE L’ANTONI DELS VERDS: http://blocs.mesvilaweb.cat/bloc/view/id/6115