12.3.07

MUNTANYANS II NO! PASSA-HO!


A proposta de la Montse de la Pobla hem redactat un breu per a reenviar a tots els contactes. L'objectiu és que la gent de fora la Torre conegui aquesta problemàtica. Copia i ... passa-ho!

A Torredembarra s’està a punt de construir una nova urbanització al litoral. Seran 550 habitatges a tocar de l’Espai d’Interès Natural dels Muntanyans. Li diran Oasis Torredembarra i actualment és el pla parcial Muntanyans II. En aquests terrenys desemboca el Torrent del Gibert i és una zona catalogada d’alt risc d’inundació.
Tot i que els permisos estan donats, fa uns mesos l’Ajuntament de Torredembarra va aprovar una moció a favor de les negociacions iniciades entre el Ministerio de Medio Ambiente (Narbona) i el Departament de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya. El Consell Comarcal també va aprovar una moció semblant. Hi ha hagut tres manifestacions multitudinàries, una d’elles, la del 10 de setembre de 2006 és la més gran que es recorda a la nostra Vila.
L’any 2001 el govern estatal va presentar una proposta per a comprar els terrenys i ampliar la zona protegida. La proposta escrita es va perdre misteriosament.
S’acaba el temps i les màquines han començat a arrasar més de 6.000 metres quadrats per a construir el pas soterrat.
Fem que tothom conegui aquest nou cas d’agressió al litoral català. Passa-ho!
http://alternativabaixgaia.blogspot.com/

1 comentari:

Unknown ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.