1.3.07

DIUMENGE, BULL


"La cuina del bull torna a centrar l’hivern gastronòmic de Torredembarra


La festa gastronòmica torrenca a l'entorn del bull tornarà a comptar enguany amb dos formats: la Diada (més tradicional) i la Mostra (més popular) amb la voluntat d'arribar al màxim públic possible, el més fidel i el de nova afició, tal com ha explicat el president del Patronat Municipal de Turisme de Torredembarra, Maurici Ruiz.
La tradicional Diada, que ja ha arribat a la seva vuitena edició, tindrà lloc aquest diumenge 4 de març, a partir de les 14 h, als jardins de Cal Bofill. En aquesta modalitat 13 cuiners i cuineres prepararan bull per a prop de 400 comensals, elaborant a casa seva el plat d'acord amb la pròpia tradició familiar, ja que només 2 són restauradors de professió. La major part d'aquestes persones hi prenen part des de la primera edició. Són: Victòria Bairaguet, Iris Figuerola, M. Dolors Garri, M. Remei Hurtado, Argentina Pijuan, M. Teresa Pons, Maria Pujol, M. Teresa Valls, Amadeu Bairaguet, M. Elisa Vidal, Josep Gallofré, Basili Núñez (restaurant la Cuina d'en Basili) i Juanjo Bertrán (restaurant Llaüt). (...)" EXTRET DE TORREDEMBARRA.CATD'altra banda al Castell es pot visitar una exposició:

"Les obres més actuals de Josep Guinovart, a la Sala Lluís d'Icart

Aquest dijous 1 de març, a les 20.30 h, a la Sala Lluís d'Icart del Castell de Torredembarra, s'inaugura l'exposició Guinovart. Terra i memòria que arriba a Torredembarra de la mà de la CAM (Caja de Ahorros del Mediterráneo) i del Patronat Municipal de Cultura.
El visitant hi pot contemplar una retrospectiva de les obres més importants del pintor i gravador de renom internacional Josep Guinovart. En total, s'hi han reunit 41 gravats, entre litografies, serigrafies i altres tècniques d'aiguaforts, que rendeixen homenatge a la terra i la memòria (...)" EXTRET DE TORREDEMBARRA.CAT


I sapigueu que podeu consultar el butlletí del CMST per internet: