2.3.07

ARTICLE D'OPINIÓ


VISCA EL COLOR!
Davant l’espectacle esperpèntic que està protagonitzant una immobiliària amb seu a Torredembarra per a presentar-se a les eleccions municipals, són els joves els que ens han hagut de donar una lliçó de treball.
Per un costat, l’actitud obstinada i cívica del Grup de Joves ha donat com a fruit l’skate park. Aquest espai és molt més que una ampliació de l’oferta esportiva de la nostra Vila. És una conquesta de les noves fornades de joves que tenen com a referència la cultura urbana. És una aposta per a la coresponsabilitat i una adequació de Torredembarra als nous temps i a les noves necessitats.
Per un altre costat, l’Assemblea de Joves del Baix Gaià ha posat el seu punt de mira en l’especulació. I és ben curiós veure tantes candidatures que es presenten a les eleccions i que ben poques encertin el llenguatge clarivident dels Joves. I és curiós veure la resposta d’alguns polítics i l’actitud d’un agent de la seguretat.
Les visions apocalíptiques, que de manera planificada estan llençant des de posicions dretanes del nostre poble, poc ajuden a animar als veïns i veïnes. Malgrat això, els joves no paren de crear, cercar espais, opinar, organitzar. Veient aquests contrastos, el gris mediocre de les immobiliàries que es presenten a les eleccions i els colors vius plens de força dels joves, trio aquests darrers i espero que s’estenguin per tots els carrers de la Torre. Espero que els colors brillin amb joia damunt tanta hipocresia i s’estengui per fi la certesa que... UNA ALTRA TORREDEMBARRA ÉS POSSIBLE. Jordi S.