20.9.05

ALTERNATIVA 155

0) Reunió del 17 de setembre de 2005. Intent de resum:
-Muntanyans II. Ens vam reunir dilluns amb el Conseller Milà. Referma la seva postura. Les negociacions de Madrid. Per ara ja es pot arribar a comprar la meitat. Hi ha hagut moviments perquè això no passi. Continuem treballant. Vol fer una visita oficial per parlar amb l´equip de govern torrenc.
-Depuradora. En vam parlar amb Milà. Cal que l´ACA ara cumpleixi el seu compromís. Els seus tècnics vindran el 28 de setembre. Estarà als pressupostos de 2006 de la Generalitat. L´ACA solucionarà els problemes d´aigua per als que vivim a la Torre estiu i hivern però no pas pels augments de població previstos en el pla general famós.
-La Rasa. En vam parlar amb Milà. No s´havia parlat mai amb l´ACA (!). Només havien enviat denúncies... N´hem parlat. L´ACA farà un projecte i farem que quan s´urbanitzin les zones adjacents les empreses contructores paguin les obres pertinents.
-Estem molt contents d´aquests contactes que poden començar a resoldre 3 conflictes històrics.
-Consell Comarcal. Ara entra Lluís Hernández. S´ha fet una primera reunió aquesta setmana. Passat santa Tecla, una nova reunió. Properament una reunió de militants i simpatitzants. Correu electrònic. Butlletí electrònic per informar i consultar la militància.
-Analitzem un document on es parla de qui va demanar que es fes l´estudi de costes i qui va facilitar els contactes perquè es tirés endavant. Les coses s´estan posant al seu lloc.
-Llista de correu: Des de l´Auca inscriurem a tota la gent que vulgui a la llista. El dia ideal és a la propera assemblea però es pot en un altre moment.
-La trobada solar es farà el 8 d´octubre.
-TDB proper.
-Cas Sagal.
-12 octubre: Intentarem portar MIQUEL DEL ROIG, Ca L´Agró ?
-Tenim preus de pressupostos de l´opuscle “bg és comarca” . 1000 exemplars.
-Vam ser presents a l´ofrena floral de l´11 a la Torre de la Vila. Va ser un encert obrir el jardí de la Torre de la Vila.
-Projecte “Fàbrica de l´Art”: És un projecte per recuperar l´Escorxador. Espai de cultura, art, foto, expos, sala d´assaig per a grups, corals, ... 606 metres quadrats més un cobert del darrere. Ahir primer contacte amb entitats. Vam anar com a Joventut. Recepció, wc, bar, sala d´expos, 2-3 oficines polivalents per a entitats, 2 boxes per assajar grups, escola de música ?, espai pel teatre, foto, etc. Són propostes. La reunió va ser un èxit. S´ha demanat que exposin les encessitats tècniques i d´espai. Potser concurs d´idees d´arquitectes. Va ser-hi el Centre Escènic, l´Escola de Música, i altres. S´han plantejat propostes culturals molt interessants.
-El teatre de la caixeta es compra abans de finals de l´any.

1) 28: ASSEMBLEA MENSUAL 24: PERMANENT A LES 12H
2) Aquesta setmana ens reunirem amb la Plataforma Salvem els Muntanyans
3) http://www.alternativabaixgaia.blogspot.com/

ALTRES HERBES

1) Activitats en motiu del Dia Mundial Marítim el 25 de setembre.

2) 29 set-2 octubre: Setmana intercultural. Veure www.torredembarra.org

3) L´IES de dalt ha iniciat el procés per aferir els llibres gratuïtament als alumnes. També han iniciat un gran projecte per promocionar l´esport des de l´IES.

4) Des de finals de setembre a finals d´octubre tindrà lloc el III Gaià Folk. Aneu preparant l´agenda perquè el mes ve carregadet. Ben aviat circularà el programa. (Divendres 23 de setembre a Ràdio Altafulla (107.4) presentació del programa 20h). Us fem arribar el programa en pdf.

5) Propers concerts de TRES: El Morell (8-10-05) i La Riera de Gaià (21-10-05)
6) Presentació del llibre sobre Miquel Mestre a Montroig (que és el poble on va néixer) el dilluns 26 de setembre.