10.9.05

ALTERNATIVA 152

1) COSES
-Del 12-30 de setembre obren la matrícula de l´escola d´adults.
-29 set-2 octubre: Setmana intercultural.
-ENDAVANT AMB LA LLISTA DE CORREU DE L´ALTERNATIVA BAIX GAIÀ. CAL QUE ENVIEU UN CORREU AL CISCO I ENDAVANT… francescmercade@mac.com . Aquest grup pretén compartir reflexions encaminades a la construcció d'un discurs comú, amb l'objectiu de consolidar-nos com a organització política.
-REUNIÓ OBERTA D'INTERCOMARCAL D´ICV del Camp de Tarragona el dia 13 de setembre, dimarts, a les 19 hores al Local d’ICV de Tarragona amb un únic punt de l’ordre del Dia “ SITUACIÓ POLÍTICA”. Es extraordinària, per la actual situació política, tal com diu el títol, i oberta perquè es ampliable a tots i totes els Regidors i les Regidores d’ICV del Camp de Tarragona, i a altres adherits i adherides, i qui vosaltres penseu que sigui interessant la seva presencia en aquesta reunió. Es necessari que estiguem tots i totes. Farà la presentació Dolors Comas. Salutacions, Carmen.

• Dissabte 10 a les 12h PERMANENT DE L´ABG.

28: ASSEMBLEA MENSUAL

10,17 i 24: PERMANENTS A LES 12H

2) http://www.alternativabaixgaia.blogspot.com/

3) Manifest de la diada a Reus a www.pobleviu.org Podeu adherir la vostra entitat.

4) Alternativa Baix Gaià – Torredembarra 10 de setembre, 21 h.
Botifarrada Popular a l'Auca Actuació del grup Ca l'agró Pa>>Butifarra>>Vi>>Aigua>>3 euros
Podeu comprar tiquets per avançat o fer reserves al 696 363 328. En acabar assistirem a la penjada de l'estelada al "monument" de Baix a Mar, a la nit.

11 de setembre
Matí, al Fossar de les Moreres (BCN)
A les 18 h. ofrena a la Torre de la Vila (TDB)
A les 19'30 manifestació a Reus
Per desplaçaments i més info>>696 363 328

ALTRES HERBES

1) Activitats relacionades amb el medi ambient
*IV Trobada Solar. El 17 de setembre a la Plaça del Castell.
*Neteja de l´espai natural dels muntanyans el 17 de setembre.
*Activitats en motiu del Dia Mundial Marítim el 25 de setembre.
2) NOU ESTATUT El procés d'elaboració de l'Estatut avança, és per això que des de la campanya "Teballem per un Estatut digne" continuem fent sentir la nostra veu per reclamar aquells aspectes que creiem que hi manquen (dret a l'autodeterminació, finançament, veu pròpia en les relacions internacionals...). Dimecres 14 de setembre farem una presentació a la premsa de la Campanya (12h, Col•legi de Periodistes de Catalunya) i, tot i que ja són força les entitats que s'hi han adherit, ens agradaria poder assistir a la roda de premsa amb el màxim nombre possible de suports.
Amb aquest missatge us adjuntem els objectius de la Campanya i la relació d'entitats adherides, si hi esteu d'acord i ens voleu ajudar a sobrepassar el centenar d'adhesions, envieu-nos un e-mail a estatutdigne@gmail.com .

4) Observació astronòmica. Ens trobarem, com sempre, a l'aparcament de Cal Bofill (Baix a Mar), a les 10 de la nit, per anar tot seguit cap a Roda de Berà (al costat del dipòsit d'aigua). Si el cel està tapat, ho deixarem per l'altre divendres.
A continuació us indico el programa d'observacions fins a finals d'any. Hem previst dues dates per cada mes, per si el
dia que indiquem en primer lloc el cel estigués tapat, passar-ho al segon dia. Divendres 30 de setembre o 7 d'octubre
Divendres 28 d'octubre o 4 de novembre Divendres 25 de novembre o 2 de desembre Esteve Morros 627 452 726

5) LLIBRE INTERESSANT: Cent anys de la història de les festes de Torredembarra recollits en un llibre Lluís Solsona els repassa en el llibre “La festa major de Torredembarra 1849-1950 segons la premsa”, mitjançant les notícies aparegudes en diaris de la demarcació i rotatius barcelonins El Punt 26 agost 2005 ; p. 38 Disponible en paper a la Biblioteca. Si la voleu rebre, demaneu-la a bptarragona.cultura@gencat.net

6) JA EL DEBEU TENIR TOTS: Un viatge per la societat civil de Torredembarra del segle XX : Jordi Suñé ha publicat Miquel Mestre i Avinyó i el cooperativisme a Torredembarra Més Tarragona 22 d’agost ; p. 7 Disponible en paper a la Biblioteca. Si la voleu rebre, demaneu-la a bptarragona.cultura@gencat.net

7) Diumenge 11 de setembre a 2/4 de 8 del vespre al Mercat Central de Reus MANIFESTACIÓ UNITÀRIA DE L'11 DE SETEMBRE DEL CAMP "PEL CAMP, LA TERRA DE TOTS" "FORA ESPECULADORS I POLÍTICS CORRUPTES"
Manifestació pels carrers cèntrics de Reus acabant a les Peixateries Velles on es farà l'acte polític de cloenda.
Grallers del Carrilet, el Bou de Reus, batucada de Mont-roig i Pratdip, etc. Organitza: Xarxa del Camp - www.pobleviu.org Actes Diada Nacional 2005

8) http://www.notecomaselmundo.org