15.12.04

ALTERNATIVA 104

Tenim informacions fiables que l´acte feixista que s´anava a fer a la nostra Vila s´ha suspès. Demà possiblement surti a algun mitjà. Tindrem els detalls demà. En podrem parlar els que assistim al Ple del Consell de Sostenibilitat (divendres), a la reunió BG és comarca (divendres) i a l´acte pel tren (dissabte matí).

0) LA PERMANENT DEL DISSABTE 18 DE DESEMBRE QUEDA SUSPESA PERQUÈ ASSISTIREM A UN ACTE A FAVOR DEL TRANSPORT PÚBLIC A TARRAGONA:
Aquest dissabte pel matí hi ha convocatòria a Tarragona, com sabeu vam tenir una reunió a Torredembarra la setmana pasada per crear una platarforma en defensa del ferrocarril social i sostenible. La CGT ha preparat aquest acte on l'ABG hauria d'estar present. Per coordinar cotxes poseu-vos en contacte amb el Lluís.
Dissabte 18 desembre, 12 h., plaça estació RENFE Tarragona
CONCENTRACIÓ Per un ferrocarril públic, social, segur i sostenible. Contra la privatització del ferrocarril que comporta la Llei del Sector Ferroviari. No al tancament d'estacions a les comarques tarragonines. Convoca: CGT (Sindicat Federal Ferroviari-CGT i Federacions de Tarragona, Baix Camp-Priorat i Baix Penedès) Donen suport: Alternativa Baix Gaià, ICV-LP, EUiA, Gent del Poble (Montblanc), Xarxa del Camp, COBAS i Xarxa Contra la Precarietat de Tarragona
1) Tauló d'anuncis a internet de l´abg: http://alternativabaixgaia.blogspot.com/
2) www.elsverds-catalunya.org www.ic-v.org
3) L´Assemblea de joves amb el suport del PIJ i de la regidoria de joventut han organitzat el I Parjk de Joves de Nadal que es farà al casal. (URBAN PARK)
4) Acte públic per explicar els nostres primers 100 dies de gestió. Serà el DIVENDRES 21 DE GENER DE 2005 AL VESPRE.
5) Assemblea: Dimecres 22 a les 22h a l´Auca. Secretaria (al despatx): Dilluns 20 de desembre de 18h a 19h. RECORDEU QUE LES REUNIONS SÓN OBERTES A TOTHOM QUE VULGUI TREBALLAR AMB L´ALTERNATIVA.
6) Enganxina: Ens manca el diseny.
7) Es convoca una reunió de treball sobre la campanya “BG és comarca”. Divendres 17 a les 18:30h a casa del Jordi S.
8) ASSEMBLEA MENSUAL: DIMECRES 22 DE DESEMBRE A LES 22H A L´AUCA.
10) ABG Altafulla: alternativa@altafulla.tinet.org
11) NOVETATS: http://llibertat.com/cup/ Hem rebut “Fent Via! De la CUP de Martorell (www.cupmartorell.org). La deixem a l´Auca.

ALTRES HERBES:
1) www.pobleviu.org
2) 27 de febrer: XI CALÇOTADA DEL BAIX GAIÀ
3) PLE DEL CONSELL de SOSTENIBILITAT: 17 DE DESEMBRE
4) SELECCIONS : ES PREPARA UNA GRAN MANIFESTACIÓ PER AL 29 de desembre, coincidint amb l''amistós que les seleccions de futbol de Catalunya i Argentina jugaran al Camp Nou.
5) Activitat del Nus: Properes sortidesLa sortida del mes de desembre serà el dia 19 al TNC per veure “Diafan” de Pep Bou, espectacle de bombolles de sabó apte per a tots els públics. La sortida del mes de gener serà el diumenge 23, al Teatre Poliorama per veure “El mètode Grönholm” de Jordi Galceran.
Reserves: Joan Porta. Tel: 977.64.07.08.- 977.64.00.63 Us desitgem unes bones festes de Nadal i Any Nou!! Torredembarra, 6 de desembre de 2004.
6) Ha mort Roger, l´antifeixista que estava en coma des de feia alguns mesos, després d´haver estat agredit per uns nazis.
7) Assemblea de jóvens al casal cada dimarts.
8) www.torredembarra.org