9.3.07

NECESSITEM UNA SALA D'EXPOSICIONS


El cartell de premis demostra cada any la necessitat d'un espai prou gran per acollir totes les obres que participen. L'exposició de Josep Guinovart és un altre exemple. Malgrat tot, cal lloar l'esforç per garantir la presència d'exposicions a la nostraVila malgrat que encara no tinguem una infraestructrura.

En aquest sentit, us volem recomanar l'eposició de Guinovart: "Les obres més actuals de Josep Guinovart, a la Sala Lluís d'Icart
(...) Terra i memòria que arriba a Torredembarra de la mà de la CAM (Caja de Ahorros del Mediterráneo) i del Patronat Municipal de Cultura.
(...) Aquesta exposició de la CAM, des de finals de 2006 fins a finals de 2007, està itinerant per diverses poblacions catalanes: Olot, Mataró, Manlleu, Torredembarra, el Vendrell, Cambrils, la Bisbal d'Empordà i Tàrrega.
A Torredembarra, la mostra Guinovart. Terra i memòria romandrà oberta fins el proper 5 d'abril. L'exposició es podrà visitar en horari de dilluns a divendres, de 18 h a 21 h, i dissabtes, de 10 h a 14 h i de 18 h a 21 h." Extret de Torredembarra.cat