2.3.07

ELECCIÓ DELS CANDIDATS D'ALTAFULLA


NOTA DE PREMSA

LA CANDIDATURA D’ALTERNATIVA BAIX GAIÀ D’ALTAFULLA SERÀ ESCOLLIDA EN ASSEMBLEA AQUEST DIVENDRES 2 DE MARÇEl saló de plens de l’Ajuntament d’Altafulla serà l’escenari a les 20h d’aquest DIVENDRES 2 DE MARÇ de l’assemblea oberta en la que la ciutadania podrà votar i opinar sobre les propostes que es presentin per integrar la llista que l’ALTERNATIVA BAIX GAIÀ-ENTESA PEL PROGRÉS MUNICIPAL (ABG-EPM) presentarà a les eleccions del 27 de maig per Altafulla.

ABG-EPM vol que el futur alcalde i els membres de l’equip de govern comptin des d’un principi amb el suport de l’assemblea ciutadana. En l’acte també s’exposaran les línies bàsiques del programa electoral.

ABG-EPM compta actualment amb 2 regidors a l’ajuntament d’Altafulla. Recentment es va produir el relleu de qui va ser cap de llista el 2003, Félix Alonso, després que aquest fos nomenat Director General de Relacions Institucionals de la Generalitat. El seu lloc va ser substituït per Francesc Farré que juntament amb Robert Aceña formen el principal grup municipal a l’oposició.

Altafulla, 1 de març de 2007"