17.10.06

ALTERNATIVA 245


Butlletí Setmanal de l´ALTERNATIVA BAIX GAIÀ

0.- DIMECRES 18 D’OCTUBRE A LES 21:30H ASSEMBLEA MENSUAL OBERTA

1.- WEBS
http://alternativabaixgaia.blogspot.com/
http://www.viaverdabaixgaia.blogspot.com/
http://india.blocat.com/
http://francescmercade.blogspot.com/
http://lluissunye.blogspot.com/
www.abg.cat

2.- FELICITACIONS
Obres i Serveis ens ha fet arribar per escrit que han netejat, tal i com vam demanar, el tram del camí de la rasa.

3.- EXPOSICIÓ
Cal Bofill Del 2 al 27 d’octubre de 2006 Horari: dilluns a divendres de 10 a 15h Energia neta o bruta ... Amb quin tipus d’energia creus que podrem viure?

4.- SALVADOR MILÀ A TORREDEMBARRA
Dimecres 17 d’octubre
A les 14h anirem a dinar tots els que poguem (preu: menú).
Apunteu-vos al 696 363 328
Visitarem Muntanyans II, després.
I a les 19h ACTE PÚBLIC a la sala de reunions del CASAL MUNICIPAL
Comptem amb la vostra assistència

5.- CURS
“El curs de formació “Els Pressupostos Participatius”, tindrà lloc el dia 20 d’octubre de 20 a 22 hores i el 21 d’octubre de 10 a 14 hores.

6.- Nota de premsa
Nota de premsa enviada avui per l’ABG:

“El Problema és la filtració, no la gestió

Degut a la filtració d’un informe intern de l’Ajuntament de Torredembarra, que fa referència a la gestió dels fons FEDER per part del grup ecologista GEPEC, des de l’Alternativa Baix Gaià volem fer les següents consideracions:

PRIMER: Des de l'Alternativa Baix Gaià, condemnem la filtració a la premsa de l'informe sobre la gestió dels fons FEDER.

SEGON: Donem total suport al GEPEC en aquest assumpte i donem fe de la seva bona feina i de la gestió de les subvencions rebudes.

TERCER: Donem fe de la seva feina tenaç i altruista durant 21 anys damunt del terreny. La seva feina supera amb escreix les tasques encomanades per l'administració amb les subvencions rebudes. Creiem que la seva tasca sobre l'espai protegit és bona i positiva.

QUART: Condemnem la publicació de l'informe feta per una publicació gratuïta local. No ens sembla que sigui la manera d'arreglar problemes. Creiem que la motivació de tot plegat no és altre que la seva lluita, que compartim, contra Muntanyans II.

CINQUÈ: Alhora també donem la nostra confiança i recolzament al treball de la Tècnica de Medi Ambient de l'Ajuntament de Torredembarra, Elisenda Forès, que ha actuat sempre amb total independència de criteri i excel•lent professionalitat.

SISÈ: Donem suport finalment a la constitució d'una comissió d’investigació, al si de l'Ajuntament de Torredembarra, per tal d'aclarir els fets que s’imputen al GEPEC i retornar el bon nom d’aquesta entitat, aclarir i depurar responsabilitats cap a la persona o persones que hagin filtrat aquest document intern.

Alternativa Baix Gaià – “

ALTRES HERBES

1) AGENDA
Octubre: www.gaiafolk.org
Expo GROP al castell
18: Milà a la Torre
18: ASSEMBLEA DE L’ABG 21:30H
19: Ple municipal 19:30h
20: Curs sobre la participació ciutadana Cal Bofill.
22: Trobada Gegants del BG
22: Presentació estudi sobre el BG a la Nou.
23: Entrevista al Lluís a Ràdio Roda de Berà 13h
23: 19:30h Lluís a un acte públic a El Catllar
25: 20h lluís a un acte públic a Calafell
28: Portàtil FM a Pl. Vila (Gaià Folk)
28: inauguració a la Nou una expo en homenatge a Bartolozzi. 19h castell de la Nou Fins 31 desembre
29: Jocs de cucanya Pl. Escorxador 17:30h Gaià Folk
31: Festa Castanyada - Auca (ABPT, GAIÀ FOLK)
Novembre
4: Presentació a Cornellà un llibre amb un capítol sobre nUMEN Mestre.
18: Debat “Quin model de poble vols per Altafulla? ABG
19: Marxa per la Via Verda.

2) “Una exposició a la Torre planteja com associar un text i una obra plàstica EL PUNT. Torredembarra. El Pati del Castell és marc fins dissabte de l'exposició del col•lectiu GROP Pre-text, que presenta diferents formes d'associar un text literari amb una obra plàstica. Durant l'acte inaugural, que va ser a càrrec del regidor de Cultura, Gerard Ciuró, cadascun dels components va triar un escriptor amb qui dialogar plàsticament, però sense buscar-hi correspondències lògiques, ja que «el propòsit no era il•lustrar el fet literari». Fotografia, pintura, ceràmica, escultura, esmalt troben el seu pretext en aquest nou muntatge amb el qual el GROP de Torredembarra celebra el centenari de la mort de Paul Cézanne i el naixement de Samuel Beckett. Jordi Roig, en el seu parlament, va fer ressaltar de Cézanne, pare i símbol de la modernitat, l'actitud vital i el seu esperit de recerca continuada. També van celebrar el centenari del naixement de Samuel Beckett amb la representació per part de Manel Vilàs i Jordi Roig de l'obra Impromptu d'Ohio, (...)”

1 comentari:

COALICIÓ D'ESQUERRES ha dit...

llegim el vostre blog i trobem similituts amb le projecte COALICIO D'ESQUERRES DE PREMIÀ DE MAR que fem nosaltres. Un moviment sociopolitic que compta amb ICV, EUIA, independents i assemblea de joves. Us convodem a visitar-nos sovint al nostre blog i us animem a fer teixit i força per l'esquerra ascendent que som! dia 1: govern d'esquerres!