11.10.06

ALTERNATIVA 243


Butlletí Setmanal de l´ALTERNATIVA BAIX GAIÀ
Tirada directe de mails 123 (+reenviaments que feu valtrus+visites al blog)
Si teniu adreces d’amics a qui voleu fer arribar el butlletí ens les podeu facilitar i el rebran cada setmana.

0.- DISSABTE 14 D’OCTUBRE A LES 12H PERMANENT DE L’ABG
DIMECRES 18 D’OCTUBRE A LES 21:30H ASSEMBLEA MENSUAL OBERTA

1.- WEBS
http://alternativabaixgaia.blogspot.com/
http://www.viaverdabaixgaia.blogspot.com/
http://india.blocat.com/
http://francescmercade.blogspot.com/
http://lluissunye.blogspot.com/

2.- SKATE PARK
“Hi ha hagut un fet que compensa la duresa política d'aquesta setmana, i és que després de gairebé dos anys ja tenim a punt de començar les obres de l'skate park, un vella reivindicació de joves de Torredembarra i un dels compromisos polítics de l'Alternativa Baix Gaià.
Arribar fins aquí no ha estat fàcil, un projecte d'obra civil, com és el cas d'un skate park, ha de passar per un procés administratiu que afecta a diferents regidories, entre elles els serveis tècnics d'urbanisme. I justament aquí, en urbanisme, és on les il•lusions de molts joves, dels membres de l'ABG i del regidor de Joventut, o sigui jo mateix, estaven aturades.
Sigui com sigui, la presió dels joves i del col.lectiu que jo represento en aquest ajuntament farà realitat aquest petit somni.”

3.- EXPOSICIÓ
Cal Bofill Del 2 al 27 d’octubre de 2006 Horari: dilluns a divendres de 10 a 15h Energia neta o bruta ... Amb quin tipus d’energia creus que podrem viure?

4.- Calentant motors
Hem escrit a l'Associació Juvenil Cucarull de Roda de Berà per informar de la marxa del 19 de novembre. També els hem demanat la seva participació.

5.- CURS
“El curs de formació “Els Pressupostos Participatius”, tindrà lloc el dia 20 d’octubre de 20 a 22 hores i el 21 d’octubre de 10 a 14 hores.

6.- JOVENTUT
“Joventut tria cinc projectes de la demarcació que fomenten l'intercanvi
EL PUNT. Tarragona. La Generalitat impulsarà a la demarcació de Tarragona diversos espais joves interculturals, uns projectes que tenen la finalitat de donar suport a la promoció de polítiques que fomenten la convivència i l'intercanvi cultural entre joves de col•lectius autòctons i immigrants. En total, la secretaria general de Joventut i la secretaria per a la Immigració han seleccionat els projectes presentats pels ajuntaments de Salou, Tarragona, Torredembarra i el Vendrell, i el Consell Comarcal del Baix Camp.”

7.- Aquesta setmana hem rebut més intents de xantatge amb format de nota de premsa. Dissabte en parlem.

ALTRES HERBES
1) AGENDA
Octubre: www.gaiafolk.org
12: Inici Jornades Gastronòmiques
14: Trobada Ball de Diables del BG
15: Esbart de Santa Tecla a La Riera (Gaià Folk)
18: ASSEMBLEA DE L’ABG 21:30H
19: Ple municipal 19:30h
20: Curs sobre la participació ciutadana Cal Bofill.
22: Trobada Gegants del BG
22: Presentació estudi sobre el BG a la Nou.
28: Portàtil FM a Pl. Vila (Gaià Folk)
29: Jocs de cucanya Pl. Escorxador 17:30h Gaià Folk
31: Festa Castanyada - Auca (ABPT, GAIÀ FOLK)
Novembre
4: Presentació a Cornellà un llibre amb un capítol sobre nUMEN Mestre.
18: Debat “Quin model de poble vols per Altafulla? ABG
19: Marxa per la Via Verda.

7) http://salvem-querol.blogspot.com/”

8) Música de gralles al Vendrell" 14 d'octubre a les 22:00h a l'Auditori Pau Casals del Vendrell. Les Gralles del Baix Penedès Tocats de Canya Grallers de la Torre Ço del Botafoc Us hi esperem! Grallers de la Torre

9.- “Set hores hores observant ocells
A.P.. Torredembarra El Dia Mundial de les Aus també es va celebrar a la costa del Baix Gaià, al Tarragonès. Tal com s'havia fet l'any passat, la platja de Muntanyans (situada entre els municipis de Torredembarra i Creixell) i la desembocadura del riu Gaià (al terme municipal d'Altafulla) van ser els escenaris d'una marató ornitològica organitzada per la Societat Espanyola d'Ornitologia (SEO) amb la col•laboració del Grup d'Estudi i Protecció dels Ecosistemes del cAMp.” http://www.vilaweb.cat/www/elpunt/noticia?p_idcmp=2085927

10.- “Torredembarra sanciona en els últims cinc mesos trenta motoristes per excés de soroll
A.P.. Torredembarra La policia local de Torredembarra va detectar, entre el passat 1 de maig i el 30 de setembre, 102 motocicletes i ciclomotors que presentaven alguna irregularitat, dels quals trenta van rebre una sanció de 300 euros perquè sobrepassaven el límit de decibels. Aquests han estat els resultats del primer període d'intensificació dels controls sobre aquests vehicles, que ha estat possible gràcies a l'adquisició de nous materials (com és el cas de sonòmetres per controlar la contaminació acústica) i a la formació dels agents. Així, els membres del cos van assistir a cursos (...)” www.vilaweb.cat/www/elpunt/noticia?p_idcmp=2085376

11.- http://cucarull.blogspot.com/

12.- http://www.comissiodeladignitat.cat