23.5.06

ALTERNATIVA 209


Butlletí Setmanal de l´ALTERNATIVA BAIX GAIÀ

Aquest mes de maig el Grup d’Aficionats a l’Art de Torredembarra ha tornat a donar una lliçó de bon treball i de vitalitat. Sense que la nostra vila tingui teatre porten dècades practicant la seva afició. I amb l’ajuda de la Brigada van convertir el mediocre casal en un teatre . No hi ha cap excusa per no tirar endavant el teatre municipal que tothom reclama. Felicitats per al Nus!

0) Des de la regidoria de Medi ambient hem distribuït publicitat sobre els horaris de recollida de trastes.

1) www.altafullalternativa.org

Ja es poden penjar comentaris al web: www.viaverdabaixgaia.blogspot.com

http://alternativabg.blocat.com

“http://alternativabaixgaia.blogspot.com/ atenció a l'imatge” C.

3) ”L'estat mèdic del Fèlix va millorant si bé els coets, petardos i claxons no han permés descansar molt.(...)” F. F.

4) CALENDARI (en majúscules les activitats de l’ABG o activitats on participem)

Fins finals de maig: expo
"PAPERS RECICLATS" a Ca La Padrina, amb alguna incorporació nova. Si algú/na col.laborador de La Sínia vol fer alguna "crítica" o referència estic a la vostra disposició. L'expo estarà tot el mes de maig. Després capa a La Riera jordi morera.”
27: Taller de ball folk. ABPT.
fins 3 de juny expo dels Escoltes al Castell.
24: Acte de la Regidoria de Medi ambient per presentar l’estudi sobre el litoral 19h sala plens.
25: 20:30h presentació del llibre sobre Ferran de Querol
27: PERMANENT DE L’ABG 12H
26: D. Comas a El Catllar.
27: Macro festa dels Escoltes tarda i nit Torredembarra
27. Acte de l’ass. De Veïns Calidoscopi de Vespella. Taula rodona sobre el medi ambient. 18:30h Mas d’en Plana
28: Neteja popular del roquer dins la jornada internacional Clean of the Med.
31: ASSEMBLEA OBERTA 22H

7) BG COMARCA Calendari definitiu de presentacions

JUNY

2: Bonastre
3: Vespella
10: Torredembarra
27: La Nou de Gaià

ENCARTELLADA: Dilluns 22 per BONASTRE; Dimarts 23, cartells a L’Auca i que cadascú triï un poble o barri per penjar-ne. Dimecres 24 el Pere en pren per VESPELLA. També us podeu descarregar el cartell i fer-ne còpies valtrus. Si passeu pel Cafè potser podeu quedar amb algú per anar amb parelles.
ALTRES HERBES
1)” Asunto: els del Mundo contraataquen hOLA, Aquest diari ha començat una enquesta entre els seus lectors, probablement per després utilitzar-la amb finalitats polítiques: La seva pregunta és la següent: "La obligación de conocer el catalán que introduce el borrador del Estatuto de Cataluña se está convirtiendo en uno de los puntos más polémicos del texto: Le parece bien que conocer el catalán se convierta en un deber en Cataluña?" Què passaria si a El Mundo li sortís el tret per la culata? Fa uns quants dies la votació es decantava cap al NO (84%), avui ja només un 28% vots No. Podem millorar el resultat si tots votem a consciència al següent enllaç:
http://www.elmundo.es/elmundo/debate/2006/01/604/prevotaciones604.html Passa-ho! No costa res, només vota i reenvia el missatge a altres persones. Moltes gràcies”
2) EL NUS ESCÈNIC Sortida al Teatre, diumenge 28 de maig al Teatre Condal .Hop!era.(Amb toni Albà). Passeig de la Sort (parada bus ) a les 4 de la tarda.

3) “Article interessant sobre el Castellot de la Reial Societat Arqueològica Tarraconense Ho trobareu a : www.arqueologica.org/index1.asp

4) “(...)El passat 23 d’abril, en motiu d’una de les més importants diades catalanes, es va inaugurar FOCNOU.ORG, un nou projecte que ha nascut de la mà d’un grup de joves que volen assentar una base de dades, recursos i de creativitat al servei de tots els col•lectius i persones de l’àmbit polític i social de l’Esquerra Independentista.(...)”

5) “ToöO.....................................................................eo!¡! ..................................doncs que resulta que dissabte 27 tot el dia i nit, fins diumenge migdia, a La SÍNIA d'Altafulla-Tamarit hi ha el FESTIVALET DEL 10È.ANIVERSARI !¡! :-) ..............................................escola natura, centre interpretatiu i de gestió de la Reserva Natural de la desembocadura del Gaià, i hort biològic! i hi haurà paradetes, retrobades i musiqueta, i possibilitats de pernoctar-hi (cal portar sac-matalasset i/o tenda)..................................................
*cal anar per l'antiga N340 direcció BCN, i passat la rotonda de la Móra, agafar el trencall a la dreta direcció Càmping Trillas-Tamarit, i, abans d'arribar-hi 50m. a l'esquerra girar a l'esquerra per la pista de terra fina LA sÍNIA..........................o sinò me truqueu coi 626601425)))”

6) Us recomanem vivament el restaurant de la filla del Pere:
Restaurant Tornassol (Torrent de les Flors, 53 (Vila de Gràcia) restaurantornassol@hotmail.com

7) “Benvolguts companys i companyes: El proper diumenge 28 de maig, celebrem la 9a edició d'aquest Aplec de Paret Delagada (La Selva del Camp). Si us quedeu a dinar truqueu ràpidament al 687 43 79 66. Places limitades Salut i Independència. C.”

8) “S'ha obert un període de participació ciutadana per a la confecció de la Llei d'Infància de Catalunya. www.gencat.net/benestar/actualitat/lleinf/index.htm Ju.”