9.2.07

ARTICLE INTERESSANT



Apadrina una CUP!


Per Francesc Ribera (Titot), cantant d'Aramateix
Ara que ja fa un mes que ha arrancat la precampanya electoral em veig en cor de fer una primera valoració del treball encetat per una sèrie de Candidatures d’Unitat Popular a diverses viles i ciutats del país.
La primera impressió és molt bona. Les dinàmiques de treball seriós i continuat que requereix la preparació d’una candidatura ha fet emergir el millor de molta gent i també ha arraconat persones que no buscaven en l’Esquerra Independentista un referent polític sinó una distracció lúdica i un lloc on fer combats de radicalitat.
Hi ha molta gent que està treballant molt i amb moltes ganes. També hi ha llocs on hi ha molta gent de l’Esquerra Independentista i que no s’han vist en cor de presentar una Cup a les eleccions municipals perquè han cregut que en el seu poble o ciutat no es donaven encara les condicions o que no estaven preparats. Vull felicitar-los a tots: els uns per la seva valentia i el seu compromís i els altres pel seny de no cremar en va un projecte.
Però als llocs on hi ha CUP hi ha molta feina per fer i sempre falten caps i mans.Per això vull convidar a tota la gent que simpatitza amb l’Esquerra Independentista i en el seu municipi no hi ha CUP, a no quedar-se plegat de mans esperant les condicions favorables al seu poble, sinó que “apadrini”una CUP. Que es reuneixi amb els companys i companyes, encara que siguin dos o tres i s’ofereixin a alguna CUP propera per a treballar.Hi ha moltes possibilitats de treballar per una CUP d’un altre municipi:
- Hi ha feina de confecció de material de propaganda que no cal que es faci al mateix poble.
- Es poden organitzar concerts, festes o activitats per a col·laborar econòmicament.
- Es pot donar suport físic els dies de més feina d’encartellades.
- Etc. segur que s’us poden acudir més coses.
Al cap i a la fi, la millor manera de treballar, ara per ara, per tal que d’aquí quatre anys hi hagi una CUP al vostre municipi és ajudar que a la comarca, en altres pobles, treguin regidors i esdevinguin un referent polític a la comarca o al país.
Per tot això: No siguis espectador d’un dels moments clau de l’Esquerra Independentista: APADRINA UNA CUP!