16.4.05

ALTERNATIVA 126

LA PROPERA PERMENENT SERÀ DISSABTE 23 D´ABRIL A LES 12H
L´ASSEMBLEA MENSUAL DE L´ABRIL SERÀ DIMECRES 27 A LES 22H A L´AUCA.

1) http://alternativabaixgaia.blogspot.com/ www.elsverds-catalunya.org www.ic-v.org http://llibertat.com/cup/ www.verds-alternativaverda.org/ ABG-Altafulla: alternativa@altafulla.tinet.org
3) La festa de l´arbre serà aquest any el 22 de maig.
4) Avui dissabte 16 d´abril s´ha convocat la jornada solidària per recollir fons pels damnificats pel tsunami. El punt central de les activitats és a la Plaça Mn Joaquim Boronat. Hi haurà música, dinar, mercadet, etc. Hi serem totes/s.
5) Hem denunciat als tècnics de la Generalitat l´abocador il.legal que hi ha al camí del Pujol a l´alçada de la variant.
6) Estem preparant un informe sobre l'Autovia Vilafranca - Altafulla, impacte sobre el territori, posicionament d'ajuntaments i consells comarcals, etc. Aquest treball és un encàrrec que ens fa ICV i que hem de presentar divendres de la setmana que ve, fent conclusions sobre la gratuïtat de l'autopista i les polítiques de buidatge del parc automovilístic de les carreteres, com a solucions alternatives a la nova infraestructura, etc.
7) :: Crida a les famílies per acollir infants sahrauís

La Regidoria de Cooperació de l’Ajuntament de Torredembarra col•labora un any més amb l’Associació Catalana d’Amics del Poble Sahrauí portant dos nens o nenes aquest estiu a Torredembarra. Perquè la iniciativa sigui possible, es necessita una família que vulgui acollir un d’aquests infants durant els mesos de juliol i agost. Les famílies interessades cal que es dirigeixin abans del 29 d’abril a: Tel. 977 64 51 50 (Sra. Gimeno).
8) Número de compte de l´Alternativa Baix Gaià: Caixa del Penedès, amb el núm.: 2081-0196-49-3300005823 *Telèfon: 696 363 328 (Horari d´oficina) *Correu electrònic: alternativabg@hotmail.com
9) PUNT D´INFORMACIÓ JUVENILhttp://www.pantoniroig.com/pij.html

ALTRES HERBES:
1) www.pobleviu.org
2) Assemblea de jóvens al casal cada dimarts 20h. 3) www.torredembarra.org
5) Es venen entrades a l´Auca de l´últim concert de BRAMS. També us podeu apuntar a l´autobús que fem per anar-hi. 7 de maig. 8) 30 d´abril-1 de maig: Setmana Catalana de Vela a Torredembarra. Calen voluntaris/es per col.laborar. Els que estigueu interessats apunteu-vos a l´Auca.
15) PUNT D´INFORMACIÓ JUVENIL: Patronat Antoni Roig. De dilluns a divendres de 17h a 20h.
17) Sortides als muntanyans des de Cal Bofill a les 9h: 1 de maig (plantes del litoral), 5 de juny (sargantanes de la platja) i 3 de juliol (invertebrats terrestres).
18) PALTAFORMA: DISSABTE, 16 D’ABRIL. PARADETA AL MERCADET D’ANTIGUITATS. L’Ester se’n responsabilitza; però cal que hi hagi més gent. Hi ha material a ca la Carme; i al número 36. DIUMENGE, 8 DE MAIG: “LA MARXA PEL CONNECTOR BIOLÒGIC”. Concentració: La Pobla de Montornès. Pàrquing del sindicat. 10h DIUMENGE, 15 DE MAIG: ACTIVITAT FESTIVA.
19) www.amnistiatarragona.org/ www.tanquemdrapchi.org
20) La nostra història, la procedència de part de la militància i la realitat del territori on actuem, ens duent a la conclusió de que es necessari comptar amb una sectorial d’Economia i Treball en la que participin entre d’altres, les persones relacionades amb les temàtiques següents:
 Sindicalisme. Economia social. Polítiques municipals que tenen a veure amb als temes d’ocupació.
 Treballadors estrangers. Globalització dels drets socials. Construcció de l’Europa Social.
 Fiscalitat. Estat del Benestar.
A partir d’un nucli promotor que es va formar fa un mes, hem elaborat un document i s’ha convocar una ASSEMBLEA CONSTITUENT.
Divendres 29 d’abril
18.00
Seu de Tarragona d’ICV
Gasometre 41/43
Tarragona
1. Aprovació del reglament de la conferència.
2. Presentació del document.
3. Debat.
4. Elecció de la direcció de la sectorial.
5. Cloenda a càrrec de Dolors Comas, presidenta de la Intercomarcal d’ICV a les comarques del Camp de Tarragona i Diputada al Parlament de Catalunya per ICV
.
icev@tinet.org
977548979
El document està a disposició de tots els afiliats/des que ho demanin i es podrà obtenir als locals d’ICV o demanant que s’envií per correu electrònic.