26.2.05

ALTERNATIVA 119

ENTRE TOTS, TOT 1) http://alternativabaixgaia.blogspot.com/ www.elsverds-catalunya.org www.ic-v.org http://llibertat.com/cup/ www.verds-alternativaverda.org/ ABG-Altafulla: alternativa@altafulla.tinet.org

2) Hem iniciat la campanya per col.laborar amb l´Alternativa. S´han editat 1000 tríptics d´imprempta on s´explica la nostra tasca i on s´indica el nostre compte per qui vulgui aportar alguna cosa per finançar les nostres activitats.
Número de compte de l´Alternativa Baix Gaià: Caixa del Penedès, amb el núm.: 2081-0196-49-3300005823
*Telèfon: 696 363 328 (Horari d´oficina) *Correu electrònic: alternativabg@hotmail.com

3) Festa de l´arbre: Després de parlar amb el regidor de medi ambient de la Riera (l´Hèctor) i dels comentaris que heu enviat per correu ens replantegem la data de la festa que vam proposar que fos a mitjans mes de maig. La idea és que sigui el 17 o el 24 d´abril, passades les festes que fan a Altafulla i a La Riera. D´aquesta manera hi hauria un mínim de coordinació amb els altres pobles. De cara als altres anys podríem incentivar que altres municipis del Baix Gaià s´engresquessin a organtitzar la festa.

4) Després d´uns dies de confusió tot plegat s´ha anat aclarint. El debat amb el GEPEC torna al lloc d´on no hauria marxat mai. La unitat per pressionar als grups majoritaris per implantar un model de desenvolupament diferent ja és un fet. Creiem que Torredembarra necessita aturar aquest creixement desmesurat i amb especial atenció a tot allò que fa referència al litoral.. Parlem no només en termes ecològics sinó també econòmics. És una inversió que portarà qualitat de vida i un atractiu únic en quilòmetres de costa.

5) 3 de març Intercomarcal d´ICV a Reus 19:30h.

6) Aquest dimecres vam fer l´assemblea mensual i vam tractar els següents temes: Muntanyans II, Jornada pel Tsunami, Tallers ocupacionals, la reunió amb tècnics de joventut per conèixer la nostra experiència amb l´assemblea de jóvens, la gestió dels jardins municipals, els projectes de joventut que hem fet arribar a la Generalitat, Setmana Catalana de Vela, reunió sobre residus feta amb ICV, zona verda de muntanyans I i abocaments d´aigua dolça a muntanyans.

7) Ja tenim preus d´imprempta i tirem endavant amb el TDB de març per arribar a tot el poble per primera vegada. Tenim molts escrits (tots els que no ens han publicat) però encara en podeu enviar més.

8) S´ha començat a disenyar l´audiovisual “BG és comarca”. El text de l´opuscle es posarà a debat de l´1 al 15 de març fent-lo arribar a tots els nuclis de l´abg així com a ciutadans que ens vulguin donar un cop de mà.

9) S´ha fet una temporització, que acaba el febrer de 2006, per elaborar el programa marc de l´ABG a nivell comarcal. La podeu demanar per correu.

10) Vàries: La Torre tindrà pista coberta el 2007 (l´ajuntament pagarà el 33%), La Torre tindrà Parc de Bombers durant l´estiu, S´han posat a la venda targetes a 4 euros per aparcar 175 hores a les zones blaves, 27 de febrer festa del bull, ha començat el nou servei de bus urbà, el Mònic ens ha publicat dos cartes (¡!). Avui a les 18h es reuneix la Plataforma Salvem els Muntanyans a la seu de l´Agrupament Escolta.

ALTRES HERBES:
1) www.pobleviu.org 2) Assemblea de jóvens al casal cada dimarts. 3) www.torredembarra.org
4) El 27 de febrer, XI CALÇOTADA DEL BAIX GAIÀ, TRUQUEU ELS D´ÚLTIMA HORA. A LES 9H SEREM ESMORZANT A CAL LLUÍS (AL COSTAT DEL RACÓ ROMÀ) 5) 19 de març XX Sopar Tertúlia amb Arcadi Oliveres a la Fonda de la Riera (977655057) 7) 3 D´ABRIL festa de l´arbre a Altafulla, 10 d´abril Festa de l´Arbre a la Riera de Gaià 8) 16 d´abril Jornada solidària per les víctimes del Tsunami a Torredembarra 9) 30 d´abril-1 de maig: Setmana Catalana de Vela a Torredembarra. Calen voluntaris/es per col.laborar. Els que estigueu interessats apunteu-vos a l´Auca. Enguany el Club Marítim organitza la "Setmana Catalana de Vela", un campionat de prestigi d’àmbit estatal. Els organitzadors han plantejat a l’Ajuntament fer 15 dies d’activitats, culturals, lúdiques, etc, sempre tenint com a referent el mar i el litoral, al voltant de la setmana catalana, des del dia 23 d’abril fins el 7 maig. En aquest event col.laboren les Regidories de Turisme, Cultura i Medi Ambient.