20.2.05

ALTERNATIVA 118

Mail urgent per aclarir un malentès. Endavant !

AQUEST DIMECRES 23 DE FEBRER A LES 22H HI HA L´ASSEMBLEA MENSUAL DE L´ABG.
AQUEST DISSABTE QUE VE NO HI HAURÀ PERMANENT.

1) http://alternativabaixgaia.blogspot.com/ www.elsverds-catalunya.org www.ic-v.org http://llibertat.com/cup/ www.verds-alternativaverda.org/ ABG-Altafulla: alternativa@altafulla.tinet.org

2) Hem iniciat la campanya per col.laborar amb l´Alternativa. S´han editat 1000 tríptics d´imprempta on s´explica la nostra tasca i on s´indica el nostre compte per qui vulgui aportar alguna cosa per finançar les nostres activitats.
Número de compte de l´Alternativa Baix Gaià: Caixa del Penedès, amb el núm.: 2081-0196-49-3300005823
*Telèfon: 696 363 328 (Horari d´oficina) *Correu electrònic: alternativabg@hotmail.com

3) Aquest dilluns 21 de febrer de 18h a 19h estarem al despatx fent tasques de secretaria.

4) Aclariments: Els nostres comentaris respecte Muntanyans II del correu d´ahir no anaven dirigides contra cap plataforma. Desconeixíem que n´hi hagués cap. Ara, asseventats, volem fer aquest aclariment i demanar disculpes per les persones que impulsen la plataforma per demanar que no es construeixi a Muntanyans II. Els seus objectius són idèntics als nostres, els seus impulsors són amics nostres de tota la vida i amb la majoria dels quals vam coincidir en el treball que vam fer dins el Col.lectiu Independentista. Així doncs el nostre suport i els nostres ànims. Animem a tots els ciutadans de la Torre a participar-hi. Dissabte que ve tenen la seva segona reunió.

Els nostres comentaris d´ahir anaven dirigits al grup ecologista que hi ha a la Torre que de manera obstinada ens intenta incloure dins les candidatures favorables a construir en aquell espai. Cal dir que dijous ens vam reunir plegats i que vam treure moltes coses positives per les dues bandes i que vam dedicar tot el divendres a complir els nostres compromisos. Tal com vam constatar en el punt de Muntanyans II no ens vam entendre i ens van dir que començarien una campanya (signatures, …) on ens inclourien entre els favorables a la construcció. Nosaltres ja els vam explicar que ens defensaríem.
Ànims a la plataforma, necessitem un estat d´opinió favorable al medi i al creixement sostenible.

ALTRES HERBES:
1) www.pobleviu.org 2) Assemblea de jóvens al casal cada dimarts. 3) www.torredembarra.org
4) El 27 de febrer, XI CALÇOTADA DEL BAIX GAIÀ, cal apuntar-se a l´Auca 5) DIMECRES 23 21.00H Biblioteca TERTÚLIA ENTORN DEL LLIBRE “NARRACIONS COMPLETES” de l’escriptora novaiorquesa Dorothy Parker. 6) 19 de març XX Sopar Tertúlia amb Arcadi Oliveres a la Fonda de la Riera (977655057) 7) 10 d´abril Festa de l´Arbre a la Riera de Gaià 8) 16 d´abril Jornada solidària per les víctimes del Tsunami a Torredembarra 9) Principis de maig Setmana Catalana de Vela a Torredembarra. Calen voluntaris/es per col.laborar. Els que estigueu interessats apunteu-vos a l´Auca. 10) 22 de maig Festa de l´Arbre a Torredembarra