27.7.06

ALTERNATIVA 223


Butlletí Setmanal de l´ALTERNATIVA BAIX GAIÀ

1.- http://alternativabaixgaia.blogspot.com/
http://www.viaverdabaixgaia.blogspot.com/

2.- “jornades de neteja de platges i sensibilització social que organitza el centre d'iniciatives ecològiques MEDITERRANIA per tal poder animar-vos i participar-hi. A Torredembarra es farà el dia 1 d'agost i es posarà una carpa informativa al costat de Cal Bofill.
Medi Ambient Cal Bofill. Centre d'activitats mediambientals Ajuntament de Torredembarra
Tel. 977 64 16 72 calbofill@ajtorredembarra.org”

3.- “Hola a tothom! AQUÍ SOTA US ADJUNTO UN LINK PER PODER VEURE EL DISSENY DE LA PUBLI. DELS DJ'S PLATJA. FINS ARA! Sa. http://www.ikernunez.com/platja.htm”

4.- “El ministeri descarta comprar els terrenys urbanitzables de Muntanyans II a Torredembarra
Negocia l'adquisició dels terrenys de Clarà Mar entre la via fèrria i el mar
XAVIER MIRÓ. Tarragona
El Ministeri de Medi Ambient descarta comprar els terrenys inclosos en el pla parcial Muntanyans II de Torredembarra, al qual Urbanisme ja ha donat el vistiplau perquè s'urbanitzi. Tot i que no ha volgut expressar una negativa clara i rotunda, Cristina Narbona deixa clar que el ministeri no pot abordar l'adquisició de finques costaneres ja qualificades d'urbanitzables perquè seria caríssim. (...)”

5.- Ahir dimecres vam reunió del ABG. Aquests són alguns dels temes que vam tractar:
-Carrer Antoni Roig. Demanarem que al ple del dijous s’aplaci l’aprovació de la peatonalització de cara a dialogar amb tots els ciutadans que han presentat al•legacions. Entre tots es pot millorar. Si igualment l’entren no votarem pas a favor.
-No estem d’acord en l’asfaltat de les zones verdes del c lleida i de Las Dunas ni en l’abandó de la zona verda de la malla XIII, ni en els arbres minúsculs (bonsais?) que s’hi van plantar.
-Hem aconseguit, de s de la regidoria d3 medi ambient subvencions per a plaques solars per al pavelló i per a fer un dipòsit d’aigües pluvials.
-Hem començat a redactar l’esborrany del programa electoral.
-Endavant amb el manifest de suport a l’ABG.
-Es convoca el I Fòrum Independentista del Baix Gaià de cara a després de l’11 de setembre amb dos punts de l’ordre del dia: 1) Balanç de la lluita independentista a la comarca en els darrers deu anys 2) Suport a les candidatures unitàries de l’ABG al Baix Gaià.
-L’ABG S’adhereix a les campanyes per la Pau al Líban i a Israel.
-Des de Joventut hem començat a distribuir el flayer sobre la III mostra de DJ.
-L’ajuntament no ha redactat el projecte de la Martineta. És vital.
-Muntanyans II: preparem nota de premsa.
-10 de setembre, botifarrada o soparet. Esperem a veure que decideix l’assemblea de joves i ho lliguem.
-Ha sortit el TDB 18.

ALTRES HERBES

1) Visites Guiades a la Platja Natural Els Muntanyans-Gorg 6 d'Agost: Visitat guiada: Cens de lliri de mar 3 de Setembre: Visita guiada: Mosquits i altres invertebrats Les visites guiades són gratuïtes i es realitzen cada primer diumenge de mes a les 9h del matí sortim des de Cal Bofill, Centre d'Activitats Mediambientals. No cal apuntar-se prèviament

2.- 9 d’agost, dimecres Balanceig - cançó de bressol BALLMANETES és un projecte que pretén animar els pares a comunicar-se i a gaudir amb els seus fills a través de la música, moixaines, cantarelles, jocs rítmics, etc. Els pares aprenen junt amb els seus fills tot un seguit de recursos per estimular el llenguatge i enriquir la relació pares-fills. A càrrec de Montserrat Dulcet. Les sessions tindran lloc cada 2 dimecres, a les 11h a la Biblioplatja (Pg Colom 26). Biblioteca Municipal de Torredembarra
Consulteu les activitats de l'estiu al web: www.biblioteca.torredembarra.org