29.12.05

ALTERNATIVA 176

Butlletí Setmanal de l´ALTERNATIVA BAIX GAIÀ

0) Amigues, amics, veïns, veïnes, els que ja no hi sou, els que hi sou, els que heu marxat a viure fora la Torre, els que no ... records a tothom i fins l’any que ve!

1) www.alternativabaixgaia.blogspot.com/

2) Hem tingut contacte directe amb el conseller de medi ambient per parlar del suport de l’Ajuntament a les negociacions del Departament amb el Ministerio per comprar Muntanyans II.

3) Hem iniciat gestions per recollir informació i donar suport a les reivindicacions perquè no s’urbanitzi mas Enric i per a que l’impacte de la presó sigui el mínim possible.

4) Estem participant a la Plataforma contra el passeig que es vol construir a la platja llarga (reunions, recollida d’informació, anàlisi del estudi d’impacte ambiental que es va fer, etc). A Tarragona ICV va ser l’única candidatura que va votar en contra el projecte.

5) La negociació dels pressupostos continuen. Podem avançar que la regidoria de joventut augmentarà molt els seus recursos.

6) Dijous matí hem participat a la roda de premsa per presentar les 9 rutes per l’Ein dels Muntanyans i el roquer. D’aquí a un més estarà al carrer en format de guia.

7) Intent de calendari de l’abg del mes de gener: Permanents (7, 14, 21), Assemblea mensual (25) i acte públic a Vespella (15).

8) Dijous pel matí hem participat en una roda de premsa per qüestionar el paper i el funcionament del Consorci del Camp.

ALTRES HERBES

1) JOAN HERRERA RECLAMA AL GOVERN QUE ADMETI EL DRET DE VOT DE LES PERSONES IMMIGRADES
Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de les persones immigrades
El diputat d’ICV i portaveu del grup d’Esquerra Verda al Congrés, Joan Herrera, ha reclamat avui el Govern que es plantegi la necessitat d’abordar la concessió del dret de vot a les persones immigrades. Herrera considera que és el moment d’abordar aquesta qüestió perquè puguin votar en les pròximes eleccions municipals. (...)

2) www.xarxaconsum.net