6.1.06

ALTERNATIVA 177

Butlletí Setmanal de l´ALTERNATIVA BAIX GAIÀ

1) Hem rebut felicitacions pel darrer butlletí (TDB) des d’Ardenya.

2) Ha sortit el número 41 de la revista de l’abg-altafulla. Hi ha còpies en paper a l’Auca.

3) Intent de calendari de l’abg del mes de gener: Permanents (7, 14, 21), Assemblea mensual (25) i acte públic a Vespella (15).

4) Enviem adjunt un cartellet per pujar a Vespella el diumenge dia 15.

5) L’urban park va ser un èxit.

6) Aquest dissabte a la reunió parlarem dels pressupostos 2006.

7) Hem seguit treballant amb la Plataforma de la Platja Llarga.

ALTRES HERBES

1) www.alternativabaixgaia.blogspot.com/ www.altafullalternativa.org

2) “Benvolguts amics, "contertulianos" i "fonderos":
Iniciem l´any amb varies activitats culturals a la Fonda i per això us fem saber que el proper dissabte 7 de gener a les 22:00h a la Fonda Riera hi haurà un concert-cabaret a càrrec de Pau de Nut. En Pau toca el violoncel, canta i recita peces d´un ampli repertori que va des de la música antiga fins a l´actualitat. Després del concert, un pica-pica. És un bon regal per les orelles l´endemà del dia de Reis.
Us hi esperem!
Aquest acte és gratuït i està co-organitzat per Fonda Riera i la Regidoria de Cultura de l´Ajuntament de La Riera de Gaià.
Per altra banda, el dissabte següent, dia 14 de gener a les 21:00h hi haurà la inauguració de l´exposició de gravats d´Olga Pijoan, titolada: "Notes sobre gravat...".
Aquesta exposició és una mostra d´ obres de l´Olga, artista torrenca, fetes a partir de diverses tècniques emprades en l´art de l´estampació com són: aiguaforts, aiguatintes, punta seca, linòleum, mezzotintes. (...) Hi esteu tots convidats” J.C.

3) El Siscu ha editat en format dvd un vídeo sobre el sopar-festa de cap d’any a l’Auca. En podeu demanar còpia, si voleu.

4) Els companys de la Sínia ens han deixat calendaris, díptics i revistes a l’Auca. Tot gratuït. Han fet 10 anys. Felicitats! www.siniadelgaia.com

5) Ha sortit el programa d’hivern del Centre d’Estudis Sinibald de Mas. El podeu demanar a sinibald@tinet.org.

8) El Xavier S. Del Pg de la Sort ha editat un CD caseru amb diferents grups alternatius. L’ha distribuït als amics. Si algú en vol una còpia el pot demanar per correu.

9) L’Oriol, la Mireia, el Peris i el Pere passen el vídeo de l’Índia aquest dissabte al vespre al cafè de dalt. Faran pa amb tomàquet.