23.1.07

ALTERNATIVA 263


Butlletí Setmanal de l´ALTERNATIVA BAIX GAIÀ

0.- ENS VEIEM!
23: Dimecres 19h AUCA reunió amb l’AJBG
27: Diussabte 12h PROPOSTA DE REUNIÓ AMB ENTITATS PER PREPARAR ACTIVITATS CONTRA MUNTANYANS II

1.- WEBS
http://alternativabaixgaia.blogspot.com/ http://www.viaverdabaixgaia.blogspot.com/
http://francescmercade.blogspot.com/ http://lluissunye.blogspot.com/
www.abg.cat http://ajbg.blogspot.com

2.- MUNTANYANS II
-El Lluís del GATA i l’Àlex d’Escamots han reenviat a moltes adreces el text del recurs que vam presentar a l’aprovació definitiva del pla parcial.
- Nota de Premsa
Alternativa Baix Gaià denúncia que l’inici de les obres del pas soterrat és l’inici del desenvolupament del Pla Parcial Muntanyans II
Davant el moviment de terres dins del Pla Parcial Muntanyans II, per fer el pas soterrat que ha d’unir l’urbanització Maritima Nord amb el Pla Parcial Muntanyans II (...) LLEGIU-LO SENCER A http://www.viaverdabaixgaia.blogspot.com/
-Els companys de la PSM ens han fet arribar el recurs d’alçada que han presentat contra l’aprovació definitiva. Salutacions.
-Al recurs han fet esment, entre d'altres, al document "Bases per a les directrius de connectivitat ecològica de Catalunya"
http://mediambient.gencat.net/cat/el_medi/natura/connectivitat/bases_connectivitat.pdf
“El document és de l'octubre de 2.006 (o sigui fa quatre dies) i és del mateix departament de medi ambient.” Tenen reunió amb medi natural dintre d'uns dies. Un cop estigui presentada la sol•licitud d'ampliació de l'EIN tornaran novament a contactar amb el Parlament per tornar a presentar la proposició no de llei.
-Àlex d’escamots ha reenviat les imatges de l’inici de les obres. Les podeu veure a http://www.viaverdabaixgaia.blogspot.com/
-l’Agència Catalana de Notícies, El Punt, l’Aquí, Més Tarragona, Més Costa Daurada, Punto Ràdio, notícies.cat i el Diari de TGN s’han fet ressò de la reunió de dissabte passat: “Convoquen la quarta manifestació contra el Pla Parcial Muntanyans II i podrien fer 'accions més directes' per l'inici de les obres
L'Alternativa Baix Gaià ha convocat per al pròxim 24 de febrer la quarta manifestació contra el Pla Parcial Muntanyans II, que preveu la construcció de 550 habitatges a Torredembarra. (...) LLEGIU-LA SENCERA A: http://www.viaverdabaixgaia.blogspot.com/
-Estem preparant una possible reunió amb entitats de cara a dissabte a les 12h per a preparar activitats contra muntanyans II (llegiu la proposta de convocatòria a: http://www.viaverdabaixgaia.blogspot.com/)

3.- RECOLLIDA D’OLI
A part de la ruta regular es posa a disposició de tothom un mòbil per a que et passin a recollir l’oli quan tu puguis: 617473492

4.- MEMÒRIA HISTÒRICA
Conferència-projecció-col•loqui: "La Maternitat d'Elna, bressol dels exiliats."
per Assumpta Montellà divendres 2 de març de 2007, a les 8 del vespre Biblioteca Municipal, carrer Muralla, 16
TORREDEMBARRA Organitza: Patronat Municipal de Cultura Col•labora: Centre d'Estudis "Sinibald de Mas"

5.- JOVENTUT
-A partir d'ara l'adreça electrònica del PIJ canvia. La nova serà pij@torredembarra.cat
-Deixarem lligades les activitats per a l’estiu de cara a que la Vila pugui gaudir d’activitats per a la canalla encara que torni a manar la dreta.

6.- INFORMACIÓ
Com bé sabeu una de les principals dificultats que tenim és el dret a la informació. Els mitjans de comunicació locals només publiquen allò que els convé. Per això estem fent un esforç telemàtica per comunicar-nos en xarxa. És gratuït, cada cop és més emprat i crea una informació d’anada i de tornada. Actualment tenim un llistat d’adreces de 140 persones, la majoria de la Torre (a banda les reenviades que feu i que heu de seguir fent). Convindria ser molts més. Ens podeu fer arribar més adreces contestant al correu.

7.- LOS HOMBRES DE PACO
Ha sorgit la idea al Cafè de disfraçar-se per carnaval per a mofar-se de la pressió que estem rebent els clients de l’Auca, amb constants registres i males paraules per part d’algun element de les FOE.

8.- VOLEM EL CONSORCI
Des de la regidoria hem demanat una reunió amb el conseller de medi ambient per tal d’aclarir definitivament la futura gestió de l’Ein dels Muntanyans.

9.- CAMINS
Des de la regidoria hem demanat ajudes al Consell Comarcal per a arranjar els camins rurals de la Vila.

10.- FEM POBLE
L’Alternativa ha redactat un manifest de suport a la candidatura. Si a les eleccions passades els signants van ser intel•lectuals d’arreu del país, ara demanem el suport dels veïns i veïnes de la Torre. La recollida ha començat. Podeu llegir el text al web http://www.viaverdabaixgaia.blogspot.com/. Podeu enviar les vostres adhesions contestant aquest mail. Cal posar nom i cognoms i un destacat (professió, membre d’alguna entitat...).

ALTRES HERBES
1) AGENDA
28: Plantada de Tamarius (GATA i GEPEC) a Muntanyans II. Cal Bofill a les 9.30.
28: Homenatge als republicans enterrats a les fosses comunes de Vespella 12h Cementiri
Febrer
4: EXCURSIÓ L’Ampolla – L’Ametlla També organitzat per l’Associació Cultural Les Monges de Roda de Berà. CESM
4: Visita guiada gratuïta sobre Petxines i altres restes marines. Cal Bofill. litoral@gepec.org
7: ABG A LA BIBLIO D’ALTAFULLA 20h
10: 9.30 h, VISITA GUIADA Al Museu Bíblic i a la Catedral de Tarragona. CESM
4 EXCURSIÓ als estrets d’Arnes. També organitzat per l’Associació Cultural Les Monges de Roda de Berà,
Del 19 al 22: dilluns a dijous De 19.00 a 22.00 h Cal Bofill, Sala Polivalent i Cosmobus CURSET D’ASTRONOMIA Sinibald de Mas (CESM) CESM: inscripcions: 627 452 726
25: CALÇOTADA Cap a les 13:30h presentaríem públicament els candidats als mitjans de comunicació. a l’Auca.

Març
2: Conferència-projecció-col•loqui: "La Maternitat d'Elna, bressol dels exiliats." Assumpta Montellà 20h Biblioteca

2.- MOLT CURIÓS!!!!!

http://paz-digital.org/new/content/view/4083/9/

http://www.mir.es/DGPI/Partidos_Politicos_y_Financiacion/Registro_Partidos_Politicos/registro_partidos_politicos.html

Mireu on és l’adreça oficial del partit AGRUPACIÓ DEMOCRÀTICA TORRENCA! NO SERÀ UNA IMMOBILIÀRIA?

“Jo diria que és casa la toda no? Allà a la plaça de la vila. a l'edifici de les orenetes no? Diria.....” D.

“L'Agrupació Democràtica Torrenca de Constructors, disposa d'una sòlida seu legal a EUROCASA DORADA, Pl. de la Vila, 5.” C.

“He buscat al google i... Eurocasa Dorada - Pl. de la Vila 5, bajos... igual que l’ADT... Per cert, intenteu clicar damunt de l’opció CATALÀ per a llegir el web de la immobiliària... NO VA! I de pas visiteu la publicitat de l’edifici de davant del CAP... EL DIBUIX QUE HAN FET NO EL SITUA ENMIG DE LA VORERA TAL I COM L’ESTAN CONSTRUINT!” J.

3.- “Plataforma Aturem la Guerra [mailto:info@aturemlaguerra.org]
Com moltes i molts sabeu, alguna gent de la Plataforma Aturem la Guerra ha participat a una iniciativa a favor d'un procés de pau al País Basc. Us adjuntem la crida per adhesions a la nova campanya que s'està creant. Plataforma Aturem la Guerra S’acaba de constituir la campanya “Sí al procés de pau” Adjuntem les bases de la campanya, així com el manifest per a la concentració que la campanya ha convocat, el diumenge 28 de gener de 2007, a les 12h, a Plaça de Sant Jaume de Barcelona. Us convidem a adherir-vos-hi. Envieu un missatge a sialproces@mesvilaweb.cat (...)” Llegiu el correu sencer a http://www.viaverdabaixgaia.blogspot.com/

4.- EL NOU DE GAIÀ: Ha sortit el número 7 de la seva revista. Inclou dos articles sobre el Gaià Folk.

5.- Regalo un envàs de xibeca de fa 30 anys i un envàs de sifon Chaparro del Vendrell.

6.- + CAMPS DE GOLF... http://www.lavalldecardos.info

7.- Ep! Llegiu l’entrevista al Jordi: http://www.rocagales.org/entrevista294.htm

1 comentari:

pinasco ha dit...

Vulia comentá que soc propietari d´un pis a Montroig del Camp a una obra nova feta per Eurocasa Dorada.
Tots els veins paguem la comunitat excepte aquets senyors de Eurocasa que encara tenen pisos que no han venut.Gracias a ells encara ens tallaran la llum.Els que tinguin que fe negocis amb ells que vagin amb conte.