8.7.05

ALTERNATIVA 142

AQUEST DISSABTE DIA 9 DE JULIOL PERMENENT!

Us enviem un mail fresquet amb molta activitat per refrescar-nos i gaudir.

1) Vàries :
-Del 17-20 d´agost Mostra de Circ al Baix Gaià.
-Cada dimecres a les 19h (Juliol-agost) visites guiades pels muntanyans. Des de Cal Bofill.
-Proper ple: 13 de juliol a les 19:30h Tota la documentació a www.torredembarra.org
-23 de juliol: STOP! AKÍ STEM (grafitis, malabars, percusions...) al pg Marítim, on fan l´aeròbic. Org. Regidoria de Joventut.
-16 de juliol gimcama nocturna. Cal apuntar-se al Punt d´Informació Juvenil.
-30 de juliol: II Mostra de DJ´S a la Platja. Org. La Regidoria de Joventut.

2) Calendari de reunions de l´ABG per aquest estiu. A banda de totes les extraordinàries que convinguin, les ordinàries seran : JULIOL permanents 9, 23, assemblea mensual 27 (22h a la Sala de Reunions del Casal Municipal). AGOST : assemblea mensual el 31 d´agost.

3) Jornada sobre el canvi climàtic a Catalunya 12 de juliol de 2005, a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Torredembarra. Organitza: Ajuntament de Torredembarra – Regidoria de Medi Ambient
Col•labora: Generalitat de Catalunya – Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible. Departament de la Presidència
A les 17 h. Places limitades. Cal confirmar l’assistència al tel. 977 641 672.

4) Propera assemblea mensual la farem a la Sala de Reunions del Casal. L´anunciarem amb cartells. 27 de juliol a les 22h.

ALTRES HERBES:
1) El Jordi R. Morera té quadres a Ca La Padrina (Plaça de La Vila), a la cafeteria que hi ha al costat del restaurant Les Palmeres (Platja) i expo a Mont-Roig del Camp. Hi serà fins el 21 de juliol al Casal Cultural. És similar a la que va fer a Cal Bofill, un xic ampliada amb obra nova. Tothom hi és convidat. Per qui vulgui passar-se podem quedar qualsevol dia. Només cal que em truqui 977642262 (jordi morera.)
2) El 23 al vespre a l´Auca sopar i teatre amb l´Oriol Grau. 21h
3) “Bones! Us informo que demà dissabte tenim una neteja popular al Gorg de Creixell, els quals han patit una situació semblant a la nostra, estaria bé de dona'ls-hi un cop de mà. La jornada es comença a les 11h del matí allà mateix, i es donaran samarretes o gorres + una mica de vermut i beguda al final. Au, salut! Marina Ramos i Eloi Rovira projecte "muntanyans, gorg i +" GEPEC-EC cal bofill, centre d'activitats mediambientals pg colom, 50 43830 Torredembarra Telf 977641672 Fax 977345813 litoral@gepec.org www.gepec.org/muntanyans Horari de Juliol i Agost: tots els dies de 10 a 14h »

4) « “ ENpetit “Mostra de teatre en petit format Dissabte 9 juliol Plaça Escorxador 23.00 hores “ La lluna té els cabells arrissats” – Rondallaire Intèrpret:: Olga Colomer Direcció: Pedro Serka Autor: Juan José Millás Durada: 40 minuts 7 contes de l’escriptor valencià Juan José Millás en boca d’un personatge femení acostumats a fer vida nocturna als locals urbanites. Espectacle íntim, amarat de cinisme. Històries on la protagonista, d’identitat canviant i sovint hipocondríaca, viu en un món paral•lel a la realitat creat a través de la ment. Carlota Torrent, la protagonista: directora d’una prestigiosa casa de disseny, soltera, 40 anys, intel•lectual. Viu la nit, experimenta, es relaciona i ja està. Us hi esperem a tots!!! Hi haurà servei de Bar”
5) Presentació del llibre “Antologia de Joves Poetes Catalans” al Cafè l’Auca Presenta el poeta Jordi Valls Dissabte 9 de juliol, 18 h.
C/ Santa Rosalia, 5 Torredembarra – Baix Gaià
6) Dimecres 13 presentació del conte “Castanya, la Mula boja” escrit per Francesc marcadé, il.lustrat per l´Àngel Sauret, editat per l´Agrupació de Balls Populars
7) Diumenge 31, 10h, II Enduro cronometrat organitzat pel Motoclub Baix Gaià