30.1.05

ALTERNATIVA 112

BON DIA. DISSABTE 5 DE FEBRER NO HI HAURÀ PERMANENT. ENS VEUREM TOTS ALS ACTES DEL DIA MUNDIAL DE LES ZONES HUMIDES A CAL BOFILL.
1) http://alternativabaixgaia.blogspot.com/ www.elsverds-catalunya.org www.ic-v.org http://llibertat.com/cup/ http://www.verds-alternativaverda.org/ ABG-Altafulla: alternativa@altafulla.tinet.org:
2) L´ABG apareix al butlletí de gener de la CGT (Catalunya) a la notícia sobre la campanya pel ferrocarril públic.
3) Salut,Segueixo en vida, si, encara que porto temps sense donar-ne senyals, i he seguit treballant en el tema de la moció sobre la legalització, tot seguit us explico les novetats.
- Estic ultimant un document amb informació variada sobre cannabis i
drogues en general per enriquir el debat. La desinformació és el pitjor enemic. Suposo que al llarg de la setmana que ve o l'altra el podreu llegir.
- He fet una presa de contacte amb l'ARSEC (Associació Ramon Santos
d'Estudis sobre el Cannabis), que és una de les més veteranes associacions cannabiques de tot l'estat i de les més actives d'Europa. Molt probablement el cap de setmana del 12 de Febrer em trobaré amb un dels seus membres, que ha donat la casualitat que té un pis aquí a
Torredembarra. La iniciativa ha engrescat força, ja que pràcticament
l'única via d'acció política per aquest tema és la presa de consciència i posicionament dels ajuntaments, ara per ara. Ja us mantindré informats. Després d'examens miraré d'entaular contacte amb altres organitzacions cannabiques o sobre drogues en general.
- He descarregat un document anomenat Analisis i propuesta estratégica
sobre drogas. N'envio la versió integra en pdf i la presentació-resum. Una anàlisi exhaustiva i objectiva que fa palés l'estrepitós fracàs en poc més de 30 anys de polítiques prohibicionistes i de repressió sobre el malanomenat problema de les drogues.
Bé, doncs per ara res més. Pau A.(SI VOLEU ELS DOCUMENTS ELS PODEU DEMANAR PER CORREU ELECTRÒNIC)
4)Aquest dissabte dia 30 de gener la Permanent es va reunir i va tractar els següents temes: Pallaresos, reunió amb Jordi G. (ICV), reunió amb Pere G. (EPM), Consell Comarcal, Muntanyans II, proper TDB, cooperació (propera reunió amb Fons Català de Cooperació), skate park, zona verda de cal Llovet i zona d´aparcament de l´estació de tren, zona palmeres del passeig Baix a Mar, zona oliveres entre els pins i el Barri, solar buit al Barri a primera línia de mar, Fira de Barcelona de mobiliari urbà, projecte monument de l´enxaneta, municipalització de l´N-340, possible nom de la Biblioteca (nosaltres proposem “Joan Fuster”, oberts a altres possibilitats), plaques dels noms dels carrers, parc de bombers i tanatori.
5) Campanya BG és comarca. Tenim un segon esborrany de l´opuscle. Va agafant forma. El podeu demanar per revisar i aportar idees per correu electrònic. Properament hi haurà la tercera reunió per aquest tema. Cal que el Pau R acabi els exàmens.
6) AGENDA ALTERNATIVA de FEBRER: Permanents: 12 i 19. Assemblea: 23.
7) El Lluís ha participat en la creació de la Plataforma Contra la Constitució Europea a Tarragona. Va aparèixer a diverses ràdios (Catalunya Ràdio, etc).
8) Estimat Jordi i tots els altres alternatius, Felicitats per l´organització i l´èxit de l´acte de divendres. No hi ha dubte, cal continuar construint l ´ABG sota aquest tarannà. Pau C.


ALTRES HERBES:
1) www.pobleviu.org 2) 27 de febrer: XI CALÇOTADA DEL BAIX GAIÀ
2) Assemblea de jóvens al casal cada dimarts. 4) www.torredembarra.org
3) ICV: Dia 20 Homenatge a la memòria dels companys del PSUC (Joaquim Puig i Pidemunt, Numen Mestre, Pere Valverde i Àngels Carrero. 4) 19 de març: Manifestació a Brusel.les contra la guerra i l´Europa Neolineral. 5) 8 de març i 25 de novembre mobilitzacions a tota Europa contra la violència masclista. 6) Primavera del 2006: Fòrum Social Europeu a Atenes. 7) Juny de 2005: Fòrum Social del Mediterrani a Barcelona. 8) NO A LA CONSTITUCIÓ EUROPEA Actes d'informació i debat a Reus i Tarragona Dimecres 2 febrer, 20h. Local CGT, Raval Santa Anna 13, 2n, Reus Dijous 3 febrer, 19h. Aula Magna de la Facultat de Lletres de la URV, plaça Imperial Tàrraco, Tarragona Presentació del llibret "No a la Constitució de l'Europa del Capital", i xerrades-debat a càrrec de Josep Manel Busqueta (del Seminari d'Economia Crítica Taifa), Trini Busqueta i Manolo Sáez (de Baladre, coordinadora de grups contra la pobresa, l'atur i l'exclusió social). Des de l'economia crítica i des dels moviments socials, critiquem l'Europa que s'està construint i la Constitució Europea que es vol tirar endavant per part dels Estats i el Capital. Per això propugnem el NO en el referèndum espanyol del 20 de febrer. A Reus organitzen la Federació Comarcal Baix Camp-Priorat de la CGT i el Centre Social El Casal. A Tarragona organitza la Federació Intercomarcal de la CGT. 9) TEMA: CONVOCATÒRIA D’UNA PLAÇA DE TÈCNIC/A PER A L’OBSERVATORI DE GÈNERE DELS VERDS EUROPEUS I L’ÀMBiT DE DONES AMB ICV Degut a la necessitat d’un tècnic/a en temes de gènere i internacional per a l’Observatori de gènere dels Verds Europeus i l’àmbit de dones amb ICV es convoca aquesta plaça. El perfil necessari és el següent: Llicenciat/da. o Diplomat/da Persona habituada al treball amb word, acces i gestió d’informació amb Internet per a cercar informació, coordinar projectes i realitzar tasques de gestió diverses. Nivell alt d’anglès i català nivell C. Condicions: Retribució: 1.184.45 brut / mensual (14 pagues) i un complement per coneixements específics de polítiques de gènere i anglès: 363.69 brut / >mensual (14 pagues) Horari a temps complert. (Horari segon detallat al conveni vigent) Contracte d’obra de suport a l’observatori de gènere dels Verds Europeus i l’àmbit de dones amb ICV fins a les properes eleccions generals. Data d’incorporació prevista: 1 de març de 2005. Els companys i companyes interessats/des poden fer arribar el seu currículum a la seu central d’ICV, al carrer ciutat 7 de Barcelona a l’atenció del departament de personal, referència 10 GVA, o per correu electrònic a iniciativa@ic-v.org fins el proper dimecres dia 10 de febrer a les 14 hores.
10) Algunes activitats que es fan a Torredembarra:
DIJOUS 3 18.30H DIJOUS GRAS ARRIBADA DE SA MAJESTAT CARNESTOLTES A LA PLAÇA M. J. BORONAT I CERCAVILA FINS PLAÇA DEL CASTELL
DIJOUS 3 19.00H DIJOUS GRAS LECTURA DEL PREGÓ I DEL SERMÓ Plaça del Castell
DIVENDRES 4 En acabar l'escola PRIMER CARNAVAL INFANTIL , CERCAVILA DE LA PLAÇA DEL CASTELL FINS L'ENVELAT DE FILADORS
DIVENDRES 4 18.00H ESPECTACLE INFANTIL " Gimkàmik" Envelat de Filadors
DISSABTE 5 16.00H CONCENTRACIÓ DE LA RUA DEL CARNAVAL INFANTIL Plaça del Castell
DISSABTE 5 17.00H SORTIDA DE LA RUA FINS L'ENVELAT DE FILADORS
DISSABTE 5 17.00H MERCADET D'ANTIGUITATS I COL.LECCIONISME Plaça del Castell
DISSABTE 5 18.00H SEGONA EDICIÓ DEL CONCURS DE MASCOTES Envelat de Filadors
DISSABTE 5 En acabar ESPECTACLE INFANTIL " Visca la festa de Carnestoltes " Envelat de Filadors
DISSABTE 5 20.00H CONCENTRACIÓ DE CARROSSES A L'AVINGUDA CATALUNYA I DE RUES AL CARRER DE LA SORT
DISSABTE 5 21.00H GRAN RUA DE CARNAVAL Avda. Catalunya
DISSABTE 5 22.30H BALL DE CARNAVAL Envelat de Filadors
11) Plantada popular de tamarius als Muntanyans
GEPEC-EdC, la Regidoria de Medi Ambient de Torredembarra i el GATA, us conviden a la plantada popular de tamarius (Tamarix canariensis) a l'estany del Saler de l'Espai d'Interès Natural "Platja de Torredembarra" que tindrà lloc avui diumenge amb motiu de la celebració del Dia Mundial de les Zones Humides. Punt de Trobada: Cal Bofill, Centre d'Activitats Mediambientals Hora: 10 del matí Material necessari: botes d'aigua ramon ferré
projecte "els muntanyans" regidoria de medi ambient ajuntament de Torredembarra i GEPEC-EdC www.gepec.org/muntanyans
12) Ens han atorgat 3 persones més de moment de la universitat de barcelona per a fer pràctiques, segurament per l'estiu. Han acabat les pràctiques del Davide Pascutti, ha fet molt bona feina al voltant d'organitzar les dades científiques en els mapeesi fotografies digitrals aèries. (…) També ha fet un manual perquè poguem utilitzar els programes de GPS i GIS i també ha fet un curset accelerat i personal a la Maló que encara estarà amb nosaltres dos mesos més i que farà l'evolució de l'aigua i altres coses també en mapes fàcils d'interpretar. R.