16.1.05

ALTERNATIVA 110

1) http://alternativabaixgaia.blogspot.com/ www.elsverds-catalunya.org www.ic-v.org http://llibertat.com/cup/
2) ABG Altafulla: alternativa@altafulla.tinet.org: Han tret un nou butlletí. ERC-AM-ABG de La Riera també han tret un altre número del butlletí “L´enfoc”.

3) CALENDARI DE L´ABG DEL GENER:
• PERMANENTS a les 12h: 15 i 29. El dissabte 22 de gener a les 12h hem quedat al Parc Infantil de Cal Llovet per visitar la zona i treure idees per a la zona verda.
• ACTE PÚBLIC: per explicar els nostres primers 100 dies de gestió. Divendres 21. A les 20h a la Sala de Reunions del Casal Municipal. CARTELL: ARXIU ADJUNT QUE US PODEU DESCARREGAR. A tots els assistents se´ls regalarà una planta amb una torreta (Hoa han preparat la Coti i la Rosa. Hem quedat dilluns a les 22h a casa del Jordi per repartir octavetes, cartells i penjar la pancarta. No hi falteu, quants més serem millor.
• NO HI HAURÀ ASSEMBLEA MENSUAL (En motiu de l´acte públic que farem)
4) A la permanent de dissabte 15 es van parlar de diversos temes (urban parc, agència urbana d´ecologia, escoltes “els salats” i els acords de col.laboració amb aquesta entitat des de medi ambient, concert de nemesis, skate park, pineda del patronat antoni roig, campanya del tsunami, casal de nadal dels muntanyans, proposta de funcionament de cal bofill, les dos compostadores subvencionades, muntanyans II i la proposta de la generalitat, associació de magrebins i propostes de col.laboració, projecte Torre de la Vila, dia de l´arbre, tdb de gener i acte públic de divendres). Dilluns 17 a les 18h hi haura secretaria al despatx per posar ordre als papers. Dimarts a les 10h del matí anirem a visitar els dos espais possibles per a l´skate. Qui vulgui anar pot quedar amb el Lluís.

5) Hem reprès el contacte amb l´Alternativa per la Garrotxa. Properament ens enviaran la seva nova revista.

ALTRES HERBES:
1) www.pobleviu.org
2) 27 de febrer: XI CALÇOTADA DEL BAIX GAIÀ
3) Activitat del Nus: Properes sortides La sortida del mes de gener serà el diumenge 23, al Teatre Poliorama per veure “El mètode Grönholm” de Jordi Galceran. Reserves: Joan Porta. Tel: 977.64.07.08.- 977.64.00.63
4) Assemblea de jóvens al casal cada dimarts.
5) www.torredembarra.org
6) Algunes de les excursions del GATA Grup d’Amics de Toni Achón Grup excursionista i de natura: 30 de Gener*Dia Mundial de les Zones Humides per Lluís Gurrera
27 de Febrer*de la Mora a Tamarit: mar i muntanya per Mateu Gimeno
20 de Març *Dia Mundial de l’aigua (Riu Gaià) per Lluís Gurrera Per apuntar-vos truqueu al 699 564 518.
8) Els dies 20-23 de gener hi haurà mobilitzacions a Barcelona contra la Constitució Europea en motiu de la cimera de caps d´estat.
9) Algunes de les activitats d’ICV durant l´any 2005
Gener
Dia 22 Inauguració local d’ICV a Figueres
Dia 26 al 31 Fòrum Social Mundial.
Febrer
Dia 4 al 18 Campanya Constitució Europea. Dia 12 Inauguració local d’ICV a Cervera. Dia 20 Homenatge a la memòria dels companys del PSUC (Joaquim Puig i Pidemunt, Numen Mestre, Pere Valverde i Àngels Carrero. Referèndum Constitució Europea.
10) Companys i Companyes, Amics i Amigues, salut.
Us convidem a participar a la presentació dels llibres "Miradas, ecos, reflejos... del zapatismo a la utopía y viceversa" (Ed. CGT), i "EZLN, 20 y 10. El fuego y la palabra" (Glòria Muñoz; Ed. Virus), a càrrec del nostre company José Luis Humanes, de la Comissió Confederal de Solidaritat amb Chiapas de la CGT, i d'Iñaki García, membre de l Col•lectiu de Solidaritat amb la Rebel•lió Zapatista de Barcelona.
El lloc, dia i hora: Aula Magna, Facultat de Lletres URV. Dijous, 20 de gener, 19.00 hores.